Betolakodók Külföld 

Vikingek vagy bevándorlók gyújtogatnak autókat Svédországban?

“Fiatalok” (liberális megnevezése a migráncsoknak – a szerk) felgyújtottak több tucatnyi autót két svéd városban, Göteborgban és Trollhattanban, utóbbiban kővel dobálták a rendőröket – jelentette hétfő este a helyi média az MTI összefoglalója szerint.

Csak Göteborgban 88 gépkocsit tettek tönkre, illetve rongáltak meg – közölte a rendőrség. A várostól 70 kilométerrel északra lévő Trollhattanban hasonló incidensek történtek, ráadásul ott a randalírozó “fiatalok” kővel dobálták a rendőröket.

A rendőrség egyelőre nem tudta megmondani, hogy összehangolt volt-e a két városi akció. Szemtanúk elmondták, hogy a tetteseken sötét, csuklyás ruha volt.

Arról nem érkezett jelentés, hogy bárki megsérült volna, és egyelőre nem vettek őrizetbe senkit ezekkel az esetekkel kapcsolatban – jelentette az Aftonbladet című lap.

Nem tudni, itt mi történt pontosan, mindenesetre a svédeknél régóta feszültséget okoznak a jobbára bevándorló hátterű bandák, erre a feszültségre a svédek PC-kultúrája is rátesz egy lapáttal.

/Index nyomán Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak