Extra 

Vigyázz! Így csalják ki a pénzed

Még Slotát is boldoggá tenné ez az ötlet.

Tudtad, hogy a magyarok számára a KRESZ-szel együtt a revizionizmust is tanítják? Elképesztő kezdeményezés indult az egyik közösségi finanszírozási kampányokat felölelő oldalon.

A Berlinben élő Cseh Gábor kezdeményezésére olyan kampány indult, amely kiszorítaná a Nagy-Magyarországot ábrázoló autós matricákat. A Get Real Hungary! kezdeményezés szerint Nagy-Magyarországot ábrázoló matricát elhelyezni az autóra sértő az érzékeny lelkű szlovák vagy épp román lakosok számára.

Bezzeg a szerbek sérelmeiért aggódik a kampány, mit sem törődve több millió magyar honfitársunkkal.

Az eddig 800 eurós, átszámítva körülbelül 260 ezer forintot meghaladó kezdeményezés célja kissé irreleváns, hisz véleményük szerint a magyar boltokban és benzinkutakon nem igazán adódik lehetőség a megcsonkított Magyarország térképéhez hozzájutni.

A kezdeményezés célul tűzte ki, hogy az mobil applikáció segítségével butítja az autósokat, nehogy véletlenül hazájuk 1920 előtti állapotait vállalják fel.

Tovább borzolva minden normálisan gondolkodó magyar ember idegeit, óriásplakát kampány indításával szeretnék magasztalni az országcsonkítást és hazánk szétszakítását.

A pofátlan kezdeményezés oldala a magyar leírás mellett románul, szerbül, szlovákul, horvátul, németül és angolul is olvasható. Az oktató csomagnak nevezett undormány több kiszerelésben is kérhető, a trianoni utódállamokat ábrázoló matricák számának függvényében.

A kampány kiemeli, hogy Magyarország csonka térképét szivárványszínben is kérheted.

 

/Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak