Belföld Kékfény 

(Videó) A vita lezárását késelésben látta a cigány fiatal

Vádemelési javaslattal zárult egy győri gyanúsított ügye, aki veszekedés közben egy késsel megszúrta ismerősét.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást folytatott B. Attila 21 éves győri lakos ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A gyanúsított és a sértett között veszekedés alakult ki 2016. május 31-én 16 óra körüli időben, Győr egyik utcájában. A szóváltást követően B. Attila egy alkalommal hasba szúrta vitapartnerét és elsietett a helyszínről. A sérültet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, ahol orvosi ellátása után meg is kellett műteni.

A helyszínen megtalálták az elkövetéshez használt kést. /Forrás: police.hu/

A nyomozók adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható helyi lakost, aki ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki. A 21 éves férfi az elkövetés másnapján önként feladta magát a rendőröknek, akik őrizetbe vették és a Győri Járásbíróság 2016. június 3-án elrendelte előzetes letartóztatását.

Az ügyben kirendelt igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a bántalmazás módja és eszköze alkalmas volt az elszenvedettnél súlyosabb, halálos sérülés okozására. A nyomozók B. Attilát gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben, az elkövetéshez használt kést pedig a helyszíni szemle során megtalálták és lefoglalták.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Megyei Főügyészségnek megküldte.

/police.hu nyomán Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak