Betolakodók Külföld 

(Videó!) A svédek az integráció és demokrácia jegyében szegregálják a gyerekeket

Ha Hollandián kívül létezik ország, amely vallássá emelte a feminizmust és a multikulturalizmust, azok a svédek. Szerencsére végre van képi bizonyíték is arról, milyen csodálatosan alakul a jövő Svédországa. Egy svéd tévé ugyanis lefilmezte, amint Stockholm egyik elővárosában egy állami finanszírozású muszlim iskolában a gyerekek reggel felszállnak az iskolabuszra.

A képekből az derül ki, hogy a multikulturalizmus kohójában kikovácsolódott új nemzedék végre nem lesz olyan léha erkölcsű, mint elődei. A hat-tíz év közötti gyerekek ugyanis nemek szerint tökéletesen bontva szállnak fel, a fiúk elöl, a lányok hátul. És úgy is ülnek aztán a buszon.

Az Al-Azhar iskola vezetői azonnal kijelentették, hogy valami tévedés történhetett, mert ők semmi ilyesmit nem engedélyeztek, sőt nem is tudtak róla. Az elhatárolódó nyilatkozat hitelességét kicsit gyengíti, hogy az iskola korábban már egyszer bekerült a hírekbe, amikor különneművé tették a tornaórákat, természetesen kizárólag a lányok érdekét tartva szem előtt. Külön érdekesség, hogy mindez egy olyan iskolában történik, amelyik hangsúlyozottan nem vallásos iskolának tartja magát, és ahol a tanárok nyolcvan százaléka nem is muszlim.

Nem a vallás, hanem az integrációs és kulturális ügyek iránt érzett szenvedély hajt bennünket. Nem az iszlám, hanem a demokrácia értékeinek talaján állunk

– így az igazgató.

Még szerencse. Tényleg, mi lehet akkor egy vallásos muszlim iskolában?

A filmecske meglehetősen nagy vihart kavart, a baloldali kormányfő, Stefan Löfven is elítélte az esetet, amely „nem illik Svédországhoz”.

A jelenlegihez még talán valóban nem.

/Válasz nyomán Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak