Belföld Kékfény 

(Videó) A portás bántalmazása után több tízmillió forintot loptak egy zalai üzemből

A zalaegerszegi rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták azt a két nemesrádói és zalaszentmihályi férfit, akik a gyanú szerint több tízmillió forintot loptak el egy zalai üzemből.

A nyomozás eddigi adatai szerint a 27 és a 40 éves tettesek 2017. június 25-én éjfélkor bementek egy pölöskei üzem területére, ahol a biztonsági őrt több alkalommal megütötték, megrúgták, majd elektromos sokkolóval földre kényszerítették és megkötözték.

Ezt követően bementek az irodahelyiségbe, ahonnan egy páncélszekrényt loptak el, a benne lévő több tízmillió forint készpénzzel együtt. A gyanúsítottak zsákmányukat egy, a telephelyen parkoló teherautóval vitték el.

A nyomozók széleskörű tanúkutatás és szisztematikus adatgyűjtés során három nap elteltével megtalálták a lopott gépkocsit egy közeli erdőben.

A két tettest 2017. július 13-án elfogták, majd a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon – őrizetbe vételük mellett – rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását.

 [wpdevart_like_box profile_id=”patriota.info” connections=”show” width=”700″ height=”250″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”hu_HU”]

/police.hu nyomán Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak