Belföld Közélet Vélemény 

(VIDEÓ!) a HVIM is ott volt a Budapest Pride elleni petíció átadásakor

Számos konzervatív, életvédő szervezet illetve a Budapest Pride útvonalán lakók tiltakozó petíciót fogalmaztak meg a Pride ellen, melynek átadásánál mi is jelen voltunk. Cél a betiltás!

Alább változtatás nélkül közöljük a petíció megfogalmazóinak levelét:

“Tiltakozást fogalmazott meg több család, életvédő és egyházi közösség, melyet szerdán, július 5-én átadtunk Pintér Sándor belügyminiszternek, az V. kerületi polgármesternek Szengyörgyvölgyi Péternek és a főpolgármesternek Tarlós Istvánnak címezve. Ebben a most szombaton tartandó Budapest Pride betiltását kérik a hit, az erkölcs, a családok, a gyermekek, és az egész magyar nemzet érdekében mindannyiunk békéjéért és megelégedéséért. Csatolva átadtak egy tiltakozást a felvonulás útvonalában, az Alkotmány utca, a Bajcsy-Zsilinszky út, és az Andrássy úton lakó és dolgozó emberek és cégek által aláírva, akiknek évről évre el kell szenvedniük ennek a megmozdulásnak a látványát, akik gyermekeiket nem tudják utcára engedni a pornográf és aberrált megnyilvánulások, vagy éppen a vallásgyalázás miatt.

 

Amennyiben a felvonulás mégis meg lesz tartva, Július 8-án, szombaton 14.30-tól várjuk a Kossuth térre azokat is, akik békésen, de határozottan ki mernek állni keresztény hitükért, a házasság szentségéért, gyermekeik és önmaguk méltóságáért a sátán ellen, hogy ne jussunk Nyugat-Európa sorsára, akiknek gyenge, gyáva és homoszexuális tábornokai és politikusai már nem képesek megvédeni népüket a támadó vadaktól.”

Mozgalmunk mozgósító közleménye a felvonulásra a hivatkozásra kattintva érhető el.

– Pest megyei HVIM –

[wpdevart_like_box profile_id=”patriota.info” connections=”show” width=”700″ height=”250″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”hu_HU”]

/pest.hvim.hu nyomán Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak