Belföld Közélet 

Vesszen minden maradéka! (VIDEÓVAL!)

Figyelemfelhívó akció a pufajkás gyilkos szobránál.

Fővárosi HVIM nem először hívja fel a figyelmet a budapesti kommunista emlékművekre, és amíg szükséges folytatni is fogják akciójukat. – írják a honlapjukon

Ezekben a napokban a magyarság 1956 pesti srácaira emlékezik. Akik – ahogy október 23-án is elhangzott – nem csak hittek, nem csak mertek, hanem tettek! És hogy ezek a gondolatok mennyire nem csak retorikai szinten léteznek, azt az alábbi kis akcióval szerették volna jelezni.

Ma Magyarországon és Budapesten számtalan közterület és szobor őrzi a kommunista emlékeket minden ezzel ellentétes híreszteléssel szemben.

Így fordulhat elő, hogy néhány éve szobrot avathattak annak a Horn Gyulának, akiről köztudott, hogy tevékenyen részt vett az ’56-os szabadságharc leverésében, majd az azt követő megtorlásokban, később pedig politikai pályafutását is végig a gyilkos eszmerendszer kötelékében töltötte.

A gyilkos pufajkás szobra, ahogy a bolsevikok szeretik.

 

Mivel sokan, köztük a HVIM is úgy gondolja, sehol nincs helye ennek a szobornak, ezért fekete lepellel borították be, emellett pedig gondoskodtak róla, hogy mindenki tudja, ki is lapul a sötét vászon alatt.

A pufajkás gyilkos szobra, ahogy a hazafiak szeretik.

 

Apróságnak tűnik ez talán, de hányan tesznek akár csak ennyit?

Remélik minél többen!

1956 fiataljai a szovjet tankokkal néztek szembe. Ilyesmire senkit nem kérnek, de remélik, nagyon sok kommunista emlékműre, szoborra vagy táblára kerül fekete lepel az elkövetkező néhány hétben!

 

A HVIM reméli, hogy mások is követik a példájukat.

 

Ne csak higgyetek, ne csak merjetek, tegyetek is!


/ HVIM nyomán Patrióta /

Kapcsolódó tartalmak