Belföld 

Vélemény Budaházy Edda gyermekvállalást ösztönzö videójáról

Olvasónk véleménye. A napokban vírusként terjedt Budaházy Edda (Budaházy György testvére) figyelemfelkeltő videója a magyar nemzet megmaradásáról, a csökkenő népességről és a gyermekvállalás fontosságáról. Valljuk be, eléggé provokatívra sikeredett a videó. Nem tudjuk, hogy eleve fel akarta-e kavarni az állóvízet Edda, vagy csak így sikerült, de az tény, hogy a liberálisok haragját magára szabadította.

Igazából a népesség lassan, de fokozatosan évről évre csökken, már a 18-19. századforduló óta, ha csak a magyarság demográfiai alakulását vizsgáljuk. Tehát beszélhetünk lassan több évszázados, megoldatlan problémáról, ezért vitaindítónak kiváló a videó, azonban az is felvethető, hogy kontraproduktív. Igaz, lehet ez a stílus kellett, hogy a liberálisok foguk fehérjét kimutatva, vicsorogva, fröcsögve mantrázták a saját, nemzetromboló lózungjaikat az egész internet népe előtt, mellyel az önpusztítás útjára kívánnak folyamatosan terelni és az állampolgárságukat leszámítva, mindent megtagadnak, ami része kíván lenni az ősi magyar értékrendnek.

Ebben a tekintetben továbblépve a videó üzenetére, mely az lenne, ha fiatal vagy, vállalj gyermeket most. Nos, ez a kérdéskör szép, magasztos. a megoldása nemes a fogantatás pillanatáig semmibe sem kerül, ugyanakkor utána kezdődnek azok a megoldandó feladatok, melyek egy szülő-gyermek kapcsolatot végigkísérnek az úton, mely az evilági lét végéig tart, földi értelemben. Materiális szempontból vizsgálva valóban egy gyermek nevelése könnyű és végrehajtható feladatnak tűnik, ha jut tető az ember feje fölé, mindennap meleg étel az asztalra és télvíz idején fűtött lakás, akkor elmondhatja magáról az egyszeri magyar ember, hogy anyagi szempontból gazdagabb a Föld lakosságának minimum 1/3 részénél.

Ugyanakkor Edda üzenete szerint kiélezi a hangsúlyt teljes mértékben az anyagi javakra, melyek előteremtése minden embernek adott. Ez nem csak az egyedüli út, melyen egy gyermeket végig kell kísérni. Sokkal fontosabb a szellemi fejlődés, mely kifejezhető hitbeli, tudásbeli, érzelmi területeken vizsgálódva. A születendő gyermek, ne egy újabb humanoid legyen, aki az iskola alatt lóg, órákat zavarja, szüleit átveri, majd kikerülve az életbe, elmegy egy gyárba sorra dolgozni és az lesz a legnagyobb öröme, ha megveszi hitelről hitelre a legújabb okos kütyüket, később eladósodva fiatal évei felénél bevállal egy gyereket vagy többet, aki szintén a materiális nyugati fertő útvesztőjében fog eltévelyedni.

Ha visszakanyarodunk a gyermek szellemi neveltetéséhez, mely egy olyan komplex folyamat, ami tudatos képzést, önfejlesztést igényel. Kinek a maga igényei szerint alakítva ennek az útnak mélységét, hosszát. Affelé az irány felé terelve a fiatal gyermek irányultságát, hogy tudjon szabadon gondolkodva, a sátáni utat elkerülvén, megkülönböztetni a helyes úttól. Kiszűrve minden devianciát és annak csábító ármányait, mely vonzalmat táplál arra az oldalra, ahol csak a tudattalan, üres, semmitmondó élet létezik, facebook posztokban és instagramm képekben kifejezve.

Összegezve az eddigieket, lehet aggódni a demográfiáért, lehet aggódni a kevés gyermek miatt, de sokkal fontosabb az amilyen neveltetésben, ideológiai képzésben részesül, ugyanis annak nincs semmi értelme, ha egy sokra hivatott generáció létrehoz egy deviáns, önnönmagát megsemmisítő csoportot, mely később sokkal több veszélyt fog magában hordozni, mint az eredetileg felvetett probléma. Akiket megszólít a videó, a liberális-materialista világnézet alapján tengedő fiatalok, azok ha most hirtelen szülni kezdenének és tömegesen gyermekeket félrenevelni, abból még nagyobb baj lehet… A valós problémára rossz válasz az, hogy csak a tünettel foglalkozunk: a liberális eltévelyedés, a modernitás fertője az, ami magával hozza a hedonista, önző, egomán gondolkodást és sokkal inkább ez a probléma gyökere, mint az, hogy ezek az emberek nem vállalnak gyermeket. Liberálispukkasztásnak, görbetükörnek azonban kiváló volt a videó!

/Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak