Belföld Kékfény 

Ütöttek és késeltek a fiatalok

Garázdaság és testi sértés megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a rendőrség három kisvárdai, fiatalkorú fiú ellen.

 

A gyanú szerint két 15 éves és egy 16 éves fiú egy kisvárdai szórakozóhelyen pénteken éjjel vitába keveredett három, szintén ott szórakozó fiatallal. Megbotránkoztató viselkedésük miatt távozásra szólították föl a kisvárdai társaság tagjait a biztonsági szolgálat munkatársai.

Ennek eleget tettek, de a bejárat előtt tovább kiabáltak, és követelték vitapartnereik utcára küldését is. Amikor egyikük kilépett a szórakozóhely ajtaján, a társaság tagjai azonnal ütni kezdték, valamint az egyik 15 éves támadó kést vett elő, és több helyen megsebezte. A férfi segítségére sietett két barátja, akikre szintén rátámadt a három fiatalkorú, és egyikük szúrt sérülést szenvedett.

A rendőrség tevékenységirányítási központjába érkezett bejelentés után a hatóság haladéktalanul megkezdte az adatgyűjtést. Néhány órán belül mindhárom feltételezett elkövetőt azonosították, elfogták és előállították.

A gyanúsítottak a kihallgatás alatt beismerő vallomást tettek. A késsel támadó 15 éves kisvárdai fiút a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették, míg társai szabadlábon védekeznek.

 

/ mno.hu nyomán Patrióta /

Kapcsolódó tartalmak