Belföld Közélet Plusz 

Túl népszerű, ezért Toroczkait tiltotta a Facebook?

A szólásszabadság jegyében a Facebook kilőtte Toroczkai László oldalát és a Mi Hazánk központi oldalának összes adminját letiltotta, továbbá több Mi Hazánk szimpatizáns csoportot semmisített meg. Még szerencse, hogy jövőhéten vasárnap nem lesz teljes Európát meghatározó, illetve átalakító választás és ez nem a politikai szuverenitás megsértése… Ja, de!

A neoliberális Facebook – akinek tulajdonosa Mark Zuckerberg rendszeresen országok politikai szuverenitásának megsértésével vádolják – letiltotta Toroczkai László, a Mi Hazánk elnökének 200.000 fölötti kedvelővel rendelkező közösségi oldalát, e mellett tiltotta a Mi Hazánk Mozgalom központi oldalának összes adminját és szimpatizáns csoportokat semmisített meg.

A Mi Hazánk elnökének oldaltörlése akkor történt meg, amikor Toroczkai egy törökszentmiklósi cigány fórumról tett fel videót, amelyen kisebbségi politikusok hazugságokkal és csúsztatásokkal uszították a helyi cigányságot a magyarok ellen. Úgy néz ki a szólásszabadságot őrző gólemnek túl kellemetlen volt a valóság nyilvánosságra hozatala.

Kapcsolódó tartalmak