Plusz 

Túl fehér vár! – A kultúra kirekeszt

Nemrégiben Székesfehérvár megyei jogú város önkormányzata részt vett az Európa Kultúra Fővárosa 2023 pályázaton, ahová a mai trendeknek megfelelő kisfilmmel is jelentkezett, amelyben a város értékeit, arcait igyekeztek prezentálni, a videó igazi turistacsalogató alkotás. Történt aztán, hogy a héten február 15-én meghallgatás történt, ahol az európai kulturális szakemberek, az elefántcsonttornyok értelmiségi megmondó emberei, mint alászállott istenségek kinyilatkoztatták, hogy ez a „fehér és keresztény Európa propagandafilmje”, túl sok a templom és a kereszt, mosolygós fehér emberek mindenhol, hát hol van innen a Közel-Kelet, Fekete-Afrika, az ausztrál őslakosok kultúrája? Rövid abszurd következik.

A fehérvári lakosok csalódottságukban már a fehérvári lakosok az egykor Zoltán Erika által énekelt popdal átiratát sírva éneklik, „Túl fehér vár/ Miért mondjátok nekem, nem vagyok én ilyen!”, túl fehér, hiába a helyi kosárlabdacsapat fekete játékosai, hát itt már ők is túl fehérek a belgiumi szakembereknek.

A gyűlölet jelképe:

 

Túl sok a kereszt, ez a szemét kereszténység még mindig belerondít a képbe, kereszt helyett legyen kör, ami itt nem a végtelenséget szimbolizálná, hanem a nyugati ember benső ürességét, és a rászálló galambok által bepiszkítva azt a világnézeti szennyet, ami megmérgezi Európát. Továbbá a kereszteződéseket is tiltsák be, az is bújtatott keresztény propaganda.

Túl sok a fehér, erről azok szemét fogkrém reklámok jutnak eszembe, mindig a fehér fogak, csak az a jó, Whitening, Max White, rossz emlékeket idéző jelszavak ezek, már látom, amint a fogorvosok hada táborba zárja a megsárgult fogú embertársainkat, a fogkrém-lobby lehetséges jövő képe ez, aki nem fehérít, az elpusztul, valahol egy fogkrémes tubust gyártó munkatábor mélyén. Nem várhatjuk ki, tiltsák be a fehér szupremáciát hirdető fogkrémgyártó vállalatokat, azok a mocskos fasiszta fogászokat is lövessék le, csak úgy demokratikusan! A fehér köpeny amúgy is hajaz a Ku-Klux Klan egyenruhára.

Esetleg, ha a Polgármester úr nem lenne ilyen ósdi fehér és keresztény, hanem haladna a korral, akkor végre saját kezűleg végezhetne olyan egzotikus törzsi szokásokat, amin nemi szerveket csonkítanak meg. Cser-Palkovics András hagyja már ezt az antik hellén és római szellemet, meg a középkori keresztény hagyományt! Az a kutyát sem fogja érdekelni ott Nyugaton!A nemváltó műtétek, a nemi erőszak és az abortuszklinikává átalakított templomok, az már valami, a nyugati műveltség non-plus ultrája.

Reméljük, Polgármester úr meghallja az idők szavát és már ma elkezdődik Székesfehérvár modernizálása, mondjuk elsőként a fehér és a vár szavak kihagyásával, szeretném hinni, hogy a nyugati szakemberek meggyőzték Cser-Palkovics Andrást, hogy manapság európainak lenni, azt jelenti, hogy totálisan hülye az ember.

Fehér bálna vidáman terrorizálja a nála kisebb színes élőlényeket:

Gyűrűk ura- A fehér város – Minas Tirith: Székesfehérvár napjainkban:

 

Pedig még egy-két négert is elrejtettek, de hiába…

 

/MMD – Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak