Belföld Közélet 

Kamu volt “Tibi atya” törlése…

Utolérte az 1,3 millió követőjű “Tibi atya” facebook-oldalát is a Facebook-cenzúra – írtuk meg mi is, majd arra a következtetésre jutottunk, hogy egy trianonos poszt miatt történhetett ez, mivel eddig nem volt semmi baja a Facebooknak a vallásellenes, liberális provokációval.

Saját maguk vallották be, hogy elkövették Magyarország egyik legnagyobb médiahackjét. Még ők is elismerik, hogy annyira alacsony a nívó, hogy mindenki erről – a jelentéktelen -, dologról kezdett el beszélni. Minket csak abból a szempontból érdekelt, hogy eddig semmi bántódása nem volt a vallást meggyalázó, nyíltan hedonista, romboló normákat közvetítő oldalnak. Az egyetlen logikus magyarázat számunkra az volt, hogy “Tibi atya” Trianon ellen is posztolt, amit nagyon nem szeret a Facebook. De most legalább az is bebizonyosodott, hogy szabad Trianont szidni vallásgyalázó liberálisként egy poszt erejéig, ha egyébként az összes többi posztod szánalmas. Valódi patrióta-nacionalista oldalt létrehozni továbbra is tilos – ha böfög “Tibi atya”, ha nem.

Korábban írtuk:

“Tibi atya” oldala inkább a liberális életvitelt hirdette provokatív módon, hiszen egy alkoholista papot “személyesített” meg. Azonban lehetséges, hogy mégis volt egy patrióta bűne “Tibi atyának”, ez pedig nem más, mint az, hogy Trianon ellen még ő is tiltakozott. És ezzel mi a gondja lehetett a Facebooknak? Beszédes, hogy minden év júniusához közeledve, május végén, a Trianon-megemlékezések idejekor törli a Facebook a vármegyés tartalmakat (katt), a Trianon-felvonulás eseményét és mindent, aminek köze is van a trianoni tragédiához. Vagy egyes Facebook-adminok mániája ez, vagy mondjuk a kisantant országok (élükön Romániával) vannak rákattantva a témára…

Amin sok liberális kiakadt (lehet ők jelentették az oldalt – katt), 

“Magyar az, akinek fáj Trianon…” Dicsértessék!”

szöveget és az alábbi képet posztolta:

/Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak