Kékfény Külföld 

Transzvesztita brit óvónénibácsik

Ha ön szeretné, hogy gyermeke már kicsi korában szupertoleráns legyen mindenkivel szemben, akkor legjobban teszi, ha brit óvodába íratja be, mert ott már vannak transzvesztita  óvónénibácsik illetve óvóbácsinénik. Kisfiának így nem kell majd szabadkoznia, ha hercegnő akar lenni, miközben Teddy maci is lehet kislány.

 

Új kezdeményezésként transzvesztiták invitálják meg a gyermekeket és a szüleiket egy brit óvodába, hogy a kicsik és a családjaik még többet tudhassanak meg a transzneműek világáról. A transzik mondókákat mesélnek és olyan gyermekdalokat énekelnek, amelyeket azért írtak át, hogy az LGBT-közösség iránti toleranciára tanítsák a fiatalokat. Az óvoda felvilágosult vezetősége szerint ez azért jó ötlet, mert két-három éves korban a gyermekekben még nem fejlődött ki semmiféle diszkrimináció.

A kritikusok szerint azonban hosszútávon ez kárt okozhat az óvodásokban, akikben a transzvesztiták kétely okoznak a saját nemüket illetően. Az egész mögött az ismert transzi,Thomas Canham áll, aki szerint a szülők és a gyerekek is szeretik ezeket az előadásokat. Hiszen itt például a hat éves kisfiú is beöltözhet hercegnőnek, aminek lehet otthon az apukája nem örülne. A transzvesztitáknak olyan gyerekkönyveik is vannak, ami például arról szól, hogy Teddy maci rájön ő nem fiú, hanem lány, és aggódik amiatt, hogy a gazdája ezek után szeretni fogja -e. Az óvodákban többek között Donna La Mode is tart órákat, akit a transznemű világ tündérkirálynőjeként tartanak számon.

 

 / PS nyomán Patrióta /

Kapcsolódó tartalmak