Belföld 

Toroczkai Lászlót családjával és származásával mocskolják

Úgy tűnik, hogy a Jobbikban zajlódó tisztújitás kampánya kezd eldurvulni. Már nemcsak a párthoz köthető Zsúrpubi elnevezésű oldalon támadják Toroczkai Lászlót, a Jobbik jelenleg alelnökét, elnökjelöltjét hazugságokkal, hanem több közösségi médiás oldalon és egy másik, névtelen weblapon is gyalázkodnak, előhozva családjának történetét. Toroczkai László bejegyzését alább közöljük:

ŐSÖK nyomán: VÉRBÍRÓ, SZILÁGYI, HUNYADI MÁTYÁS 
Az első karaktergyilkossági támadást 2006-ban, a tévészékház ostroma után indították meg ellenem a Fidesz megmondóemberei, Bencsik Andrással, Bayer Zsolttal az élen. Akkor vették elő először a vérbíró- és az ügynökvádat ellenem, abban az időben éppen MSZP-ügynöknek tituláltak, de voltam én már a rágalmak szerint román, szerb, szlovák és egy magyargyűlölő szerb politikus szerint a CIA ügynöke is. Lassan el kéne dönteni… A Jobbik elnökválasztási kampányában most éppen Fidesz-ügynöknek hazudnak. Teszik ezt olyanok, akik a Jobbik pénzéből élnek. Engem, akit a Jobbik vezetői közül egyetlenként hurcoltak el bilincsben a saját lakásomból a gyermekeim szeme láttára a Fidesz-kormány pribékjei egy tüntetés miatt 2012-ben (majd kaptam fél milliós büntetést), engem, aki nem csupán legyőztem a korrupt fideszes polgármester-ellenfelemet, de feljelentettem, elszámoltattam. Engem, aki az elnökségből egyedül utasítottam vissza nyilvánosan is Gaudi-Nagy Tamás kritikáit. Terjesztik újra emellett a vérbíró-vádat is suttogva és kevésbé suttogva, telefonálgatva és nyilvánosan például itt:( https://goo.gl/5zwy3v ) vagy itt: (http://vonagaborvezess.com/). Nos, Tutsek Gusztáv Vazullal való rokonságomról én magam írtam a 2005-ben megjelent könyvemben. Tudatos csúsztatás, hogy a nagyapám lett volna, valójában a dédnagyapám volt. Születésem előtt 7 évvel az én családomtól távol halt meg. A vérrokonságon kívül semmi közünk nem volt hozzá. Emiatt lehet mocskolni, támadni engem, nagyon régóta tűröm. De, aki pusztán a származásom miatt támad, az tegye hozzá azt is, hogy nem csupán a vérbíróval volt közös ősöm, hanem Szilágyi Mihály, nándorfehérvári várkapitánnyal, törökverő hadvezérrel, Magyarország kormányzójával, s édesanyja révén Mátyás királlyal is. Tutsek Gusztáv Vazul édesanyja ugyanis székelyföldvári Szilágyi Izabella, a magyar történelemben kiemelkedő szerepet játszó horogszegi Szilágyi család leszármazottja volt. Akit érdekel, itt olvashat erről bővebben:
https://toroczkailaszlo.hu/#csaladtortenet

Kapcsolódó:

Volner János alátámasztja Novákot: a Jobbik nem tette vezető témájává a migrációt és a kerítést, így a Fidesz 2/3-al nyert

 

 

Kapcsolódó tartalmak