Belföld 

Toroczkai László leleplezte a korábban MSZP-s, mára balliberálissá lett Pörzse Sándort

Mint mi is megírtuk, Pörzse Sándor Csintalannal, Puzsérral, Dopemannal együtt ügynöközte le Toroczkai Lászlót és illette nagyon durva jelzőkkel, illetve rágalmazta őt.


Természetesen reagált Toroczkai László is Pörzse kirohanására a saját Facebook oldalán, mint írja:
“z a műsor még a csütörtöki elnökségi ülés előtti napon került adásba, a felvétel valószínűleg még korábban készült. Rólam néhány jelző Pörzse szájából: “buta, áruló, senki, minimális képességű” stb. Dúró Dórát szerinte mindenki utálja, Ferenczi Gábor, Devecser város jobbikos polgármestere – szintén Mi Magunk platform-alapító – pedig egy szerencsétlen, aki semmire sem jó. Mondja ezt arról a Ferenczi Gáborról, akit néhány hónappal ezelőtt 69 százalékkal választották újra Devecser város polgármesterévé (mellesleg ez az én ásotthalmi eredményeim után a Jobbik történetének második legjobb választási eredménye). Mondja ezt az a Pörzse Sándor, aki életében nem nyert még sehol, listán jutott be a parlamentbe, ahol pár év után megköszönték neki a munkát, mert dolgozni nem szeretett, de utána is kapta a Jobbiktól a horribilis képviselői fizetést a semmiért. A párt évadnyitó rendezvényein kellett volna neki konferálni, de már jó ideje nem ő konferál, mert ő az év elején nem szokott ráérni. Akkor ugyanis a hideg magyar tél helyett egzotikus helyeken nyaral. Pörzse Sándor ráadásul rágalmaz is. Azt állítja, hogy valaki “felvette hanganyagra” az elnökségi ülést, és eljuttatta azt a Magyar Időkhöz. Arra kérem, ne legyen annyira gyáva, hogy csak sugalmaz, mondja ki, hogy engem rágalmaz ezzel, és máris mehetek a bíróságra perelni emiatt a hazugság miatt is.
Pörzse Sándor egyébként az esetleg velünk egyetértő jobbikosokról – akiknek az önzetlen munkájából elég jól megél 8 éve – is minősíthetetlenül beszél. Teszi ezt olyan fantasztikus társaságban, ahol az olajbűnözők világának MSZP-s vezérével, a politikai köpönyegforgatás nagymesterével, Csintalan Sándorral egyetértésben szidja párttársait, s ahol Dopeman inti nyugalomra. 
A teljes bejegyzés ide kattintva olvasható.

De nem is ez a legnagyobb ütés Pörzsén, hanem az, hogy Toroczkai László hozzászólások közé bemásolt egy olyan képet, amin az MSZP-nek kampányol szoci színekben.

“1998. Pörzse Sándor még ekkor az MSZP-nek kampányolt. Csintalan akár régi barát is lehetne. Én ugyanebben az évben, 20 évesen a MIÉP képviselőjelöltje voltam.” – írja Toroczkai.

 

Ez lett a Jobbik: Pörzse Csintalannal, Puzsérral és Dopemannel együtt ügynöközi Toroczkait

/Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak