Belföld 

Tomboló deviáns propaganda: Pussy Riot, Pride hónap és Conchita Wurst

Conchista Wurst és Pussy Riot koncertek, többhetes deviáns programsorozatok – csak néhány olyan hír az elmúlt napokból, amikből arra a következtetésre juthatunk, hogy Magyarországot elönti a homoszexuális propaganda.

2018-ban úgy tűnik, hogy minden hétre jut egy sokkoló hír a deviánsok térnyeréséről hazánkban. Amíg a kormányzati propaganda harsog a kereszténység és Magyarország megvédésétől, addig a gyakorlatban azt látjuk, hogy a homoszexuális propagandának szabad útja van, sőt, arra is akad példa, hogy állami intézményekben terjeszthetik beteges ideológiájukat. A Pride pedig már nemcsak egy felvonulás, nem egy hét a deviancia jegyében, hanem egy hónap, amit kiterjesztenének sok városra, sok-sok programmal, és még több felvonulással (legalábbis felhívást tettek közzé ebből a célból).

Július 7-én hazánkban látogat a “Pride-fesztivál” keretében “Conchita Wurst” fedőnevű provokátor, aki a jóízlésű emberek idegeinek borzolására jött a világra. Kerestünk tiltakozást a Fidesz, a KDNP, vagy bármelyik párt részéről, de hiába. Úgy tűnik, hogy nem zavar senkit sem “Magyarország eddigi legnagyobb LMBTQ bulija 💓” – ahogy írják a szervezők.

És ha már ez nem zavar senkit, akkor jön a templomok, szent helyek meggyalázásáról és feminista-liberális politikai állásfoglalásáról híres “Pussy Riot” förmedvény is. Ők március 12-én, az Akvárium Klub NagyHalljába érkeznek. Tekintve a kimondott vallásellenes provokációikra, politikailag motivált akciójukra, indokolt lenne kitiltania őket hazánknak, de úgy tűnik, hogy ismét csak hallgatnak a politikusok, közéleti szereplők, az egyházak, sőt az egész társadalom fülét-farkát behúzva néz ki a fejéből.

Nem úgy Szocsiban, ahol jól ellátták a bajukat. Megnéznénk egy olyan videót is, ahol a TEK-esek viperával szétkergetik őket, de úgy tűnik, hogy csak a kozákokra számíthatunk…

/Patrióta.info/

Kapcsolódó tartalmak