Belföld HírTV Közélet 

Több milliós kártérítés a gyöngyöspatai analfabéta cigányoknak

Masírozó gárdistákat hallucinálnak a több milliós kártérítés után a gyöngyöspatai “szegregált” cigányok.

Pár nap alatt több tízezren láthatták a Hír TV Informátor legújabb adásának egy perces részletét, melyben a riporter a gyöngyöspatai szegregált cigányok családját kérdezi, mégis mire költik a több milliós kártérítést, amit a bíróság nekik ítélt. Természetesen eszükbe se jutna a továbbtanulásra fordítani, az analfabéta, írni nem tudó boxos cigányok inkább a jogosítvány megszerzésében gondolkodnak. (A felvételt azóta letiltotta a Facebook.)

Az esetről azt illik tudni, hogy a bíróság több százezres, esetenként több millió forintos kártérítést ítélt azoknak a roma gyerekeknek, akik elmondásuk szerint el voltak szegregálva a magyaroktól. (Tudtunkkal nem etnikai alapon, hanem kvalitás, tudás szerint választotta szét a diákokat az iskola. Mily meglepő, hogy ez etnikailag magyarokat és cigányokat adott ki.)

Az Informátor adásában több érintetett lencsevégre kaptak, akiknek még mindig nehezen mennek az összetett magyar mondatok, de azt el tudták mondani, hogy mégis mire fogják költeni a kártérítés címén kapott összeget.

A helyi cigányság szokásukhoz híven mert odaképzelték az egész szélsőjobboldalt és már gárda vonulásukról hallucinálnak. Ezt tanulták a legtöbbször segítségükre siető szélsőliberális jogvédőktől: “Hogyha rajta kapnak, hogy lopsz/csalsz/hazudsz, érvelj azzal, hogy félsz!”

A szociális Index megpróbált a cigányok bőrébe bújni és a szájukba adni, hogy igen is ők megszenvedtek ezért, de elég kellemetlenül sikerült a riportsorozat. A helyiek elmondása szerint a gyöngyöspatai közbiztonsági helyzeten radikálisan csak a 2000-res években ott masírozó Szebb Jövőért Egyesület jelenléte segített. Érdemes belepillantani ebbe is:

Az Informátor teljes adása:

Kép: Válasz Online

Walter Pál Péter – Patrióta

Kapcsolódó tartalmak