Belföld Extra 

“Tapasztalatszerző utazásokat” szervez a Mi Hazánk és a Betyársereg

Toroczkai László, Mi Hazánk elnöke és a Betyársereg megkezdte a megígért “tapasztalatszerző utazásokat” a MÁV járatain, hogy az állami vasúttársaság rendbetételét célzó akciósorozat keretében a vasúti dolgozók és az utazóközönség biztonságáért tegyenek.

A panaszok és eddigi tapasztalatok szerint a Nyíregyháza-Szolnok-Cegléd vonalon történt a legtöbb utasokat és a MÁV dolgozóit ért támadás, ami ellen a Mi Hazánk már több napja országos kampányt hirdetett.

A sajtótájékoztatón Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője elmondta: Utazásuk egyfajta példa jellegű viselkedés a magyar társadalom felé, ezzel jelezve hogy segítsenek bajba jutott honfitársaikon. Kiemelte emellett, hogy a magabiztos fellépés egyes esetekben az említett bűnözési formákat elkövetők részére visszatartóak lehetnek és éppen ezért is fontos, hogy figyeljünk mikor segíthetünk.

Toroczkai László pártja súlyosabb büntetéseket követel a vonatokon elkövetett bűncselekmények elkövetőinek és minimum 50%-os fizetésemelést a MÁV dolgozóinak.

Videó a sajtótájékoztatóról:

/Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak