Belföld 

Sztojkáék újra terrorizálják Siófokot – a rendőrség tétlen

A rendőrség szerint nincs szükséges intézkedni a garázda és megfélemlítő magatartás miatt.

Nagy felháborodást váltott ki, hogy jó magaviselete miatt, július végén feltételesen szabadulhatott Sztojka Iván, akit 2012-ben bűnrészesnek mondott ki a bíróság Marian Cozma (†26), román származású egykori veszprémi kézilabdázó gyilkossági perében, és 13 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Mint ismeretes, Marian Cozmát a Patrióta nevű veszprémi szórakozóhely közelében szúrta szíven Raffael Sándor (38). Sztojkának jelentős szerepe volt abban, hogy Raffael elkövette tettét.

Alig három héttel az enyingi „szabadulóbuli” után, vasárnap Siófokon váltott ki felháborodást Sztojka és népes társasága. Állítólag több mint százan “piknikeztek” az Aranyparton, nagy részük buszokkal érkezett oda. Egy szemtanú szerint sátrakat vertek, hangoskodtak, szemeteltek – tipikusan cigánymódjára viselkedtek. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette, hogy bejelentést követően a helyszínre vonultak, de úgy ítélték meg, rendőri intézkedésre nincs szükség.

A lap szerint egyébként Sztojka esküvőre készül, elveszi párját, Zsanettet, akit egy bennfentes szerint eltart a frissen szabadult férfi. Hogy miből, az kérdéses….

/Kuruc.info, Hirzona24 nyomán Patrióta/

 

Kapcsolódó tartalmak