Belföld 

Szegeden rontanák meg “érzékenyítéssel” az iskolásokat

A dél-alföldi város deviáns csoportja arról számolt be a napokban, hogy “Melegség és megismerés” címmel “érzékenyítő képzést” szerveznének tanároknak és szakembereknek. 

A program  a Labrisz Leszbikus Egyesület és a Szimpozion Egyesület közös vállalkozásaként valósulna meg, mely során a tanárokat egy nem formális iskolai nevelési programra képeznék ki.

Két ferde hajlamú felnőtt – lehetőség szerint egy férfi és egy nő – vállalkozik arra, hogy beszélget a fiatalokkal a “melegségről”, saját történetén, életeseményein is szemléltetve azt. A “foglalkozásokat” tanároknak, diákoknak és cégeknek ajánlják a szervezők.

Tarnay Kristóf Ábel, a Szegedi Civil Háló alapítója szerint fontos problémára kínál megoldtást az LMBT képzése.

Ez nem a első eset, már a Szent Korona Rádió is felhívta erre a problémára a figyelmet, hogy deviáns tanárokkal, LMBTQ propagandát hirdetve rontották  meg a diákokat.

Majd nem elég, az hogy közzétették szándékukat hogy gyermekeinket már korai iskolás koruktól befolyásolnák ezekkel a képzésekkel, rá tettek egy lapáttal azzal, hogy bejelentették, a közeljövőben már nem csak Budapesten, hanem Szegeden is megszerveznék aberrált felvonulásukat.

/Szeged.ma és Kuruc.info nyomán Patrióta/

 

 

Kapcsolódó tartalmak