Belföld 

Simonka vs. László Attila: „A sarokba szorított patkány támadása”

László Attila, MÖM vezető beszámolója: Simonka György feljelentette őt egy facebook-megosztás miatt…

Simonka szerint balhézok, megfélemlítem és bántom az embereket, amiért büntetést érdemlek.

December 18-án volt a bírósági meghallgatásom, egy internetes megosztás miatt jelentett fel az ügyészség által szervezett bűnözéssel megvádolt Simonka György.

A mentelmi jogától megfosztott képviselőt egy „hullaszagú” ügyvéd képviselte, de a meghallgatás végére Simonka is beköszönt a tárgyaló terembe.
Az eljárás ezen szakaszában kiderült számomra, hogy valójában a „főbűnös” már nem bűnös, mármint aki az egykori bejegyzést közzétette, ugyanis Dél-Békés egykori tejhatalmú „ura” megbocsájtott neki és csak kizárólag az én megbüntetésemet kérte. Igaz, hogy én csak megosztottam egy bejegyzést, viszont Simonka szerint én folyamatosan balhézok, megfélemlítem, bántom az embereket és ezért meg kell büntetni engem.

Mindezek ellenére, persze nekem is felajánlották a lehetőségét, hogy bocsánatot kérjek az elkövetett „szörnyű cselekményért” és akkor talán lezárhattuk volna ezt a nevetséges ügyet. De természetesen nem tettem meg, egyrészt mert nem érzem magamat bűnösnek, másfelől pedig eszem ágában sincs Homonculus földi szolgálójával semmilyen szinten megegyezni.

Az itt élő lakosságnak szánt, de menet közben ellopott uniós pénzből kitömött családi bankszámlák és tízmilliós terepjárók hamis fényében tönkrement és elüldözött emberek miatt sem tenném meg soha. Egyébként is az ördöggel nem kötünk egyezséget, mert az ilyen szövetség kivétel nélkül a pusztulásba vezet és örök kárhozatra ítéltetik.
Csak úgy, mint Simonka bűnvázra felépített birodalma, amely falaiból már nem csak az első téglák potyogtak ki, hanem alapjaiban is hamarosan szétesik.

Az igazságért folytatott harc sohasem könnyű, de a lelki harmóniánk és az embertársaink iránt érzett szeretet miatt, nem létezhet más út a számunkra! 
A megfelelő erőt és képességet pedig útközben megkapjuk hozzá!

Szebb jövőt, Dél-Békés!

/Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak