Belföld 

Saját vezetője buktatta a viccpárt új kampányfilmjét

Motiváló kampányfilmmel rukkolt elő a Momentum. A filmben az szerepel, hogy a momentumos gyerekek mennyire szétmelózzák magukat. Aztán előkerült egy kép, ami az egészet bedobta a kukába.

 

“Hogyan lehet elérni a változást? Cselekedj! Melózz! Kelj hajnalban! Állj ki és pultozz! Ne vegyél tudomást a hidegről! Kelj megint hajnalban!

– hirdeti a Momentum legújabb kampányfilmje. Egyébként a hajnal kelés szerintük 5:30-kor van. Valószínű nem is tudják, hogy az ország dolgozó részének többsége ilyenkor már rég elfelejtette a valóban hajnali ébresztőt, és már úton van a munkahelyére, hogy elkezdje a reggeli műszakot.

A kisfilm arról szól, hogy a momentumos gyerekek mit meg nem tesznek azért, hogy megdöntsék rendszert. Szétmelózzák magukat. Hajnalban kelnek! Kimennek a hidegbe! Beszélgetnek az emberekkel! Nagyon durva! Iszonyat kemények! Kőkemények!

Aztán hopp! Előkerül egy kép a Momentum listavezetőjétől, Fekete-Győr Andrástól, ahogy 12:55-kor kikecmereg az ágyából. Ki is kell aludnia magát az embernek, kemény meló ez a politika és Fegyőr már egy éve benne van!!

 

Kőkemények ezek a gyerekek! Egészen biztos, hogy összedöntik a rendszert. Persze csak azután, hogy felkeltek 12:55-kor és megették anyuka főztjét, és letoltak egy kis délutáni alvást. Ezek után még pont marad pár órácskájuk a bajkeverésre, mielőtt még bevonulnak a bulinegyed valamelyik romkocsmájába.

 

/ spíler blog nyomán Patrióta /

Kapcsolódó tartalmak