Kékfény Külföld 

Saját spermájából akar szülni a nemváltó “nő”

A húszéves immáron Lea Membrey-t nemváltoztató műtéte előtt osztálytársai melegnek csúfolták, ám ő már akkor tudta, hogy sokkal “több” ennél: Lea legbelül transznemű. Igen ám, de genderisztánban sem mennek már olyan egyszerűen a dolgok, így megcifrázta a történetet és sokkoló bejelentést tett: műtéte előtt lefagyasztatta spermája egy részét, hogyha a jövőben gyermeket szülne, saját maga legyen az apja is – olvasható a Daily Mail cikkében

Egy Aucklandi transznemű “” felfedte titkát, miszerint spermabankban tárolja saját spermáját, hogy ő maga lehessen gyermeke apja, ha egyszer úgy dönt, készen áll a szülésre. A mindenre “nyitott gondolkodású” liberálfasiszták persze éltetik az “ötletet”. Lea Membrey a következőkkel kezdte el mesélni kalandos történetét:

“Három spermabankban is jártam két évvel azelőtt, hogy elkezdtem volna női hormonokat szedni. A tudat, hogy egyszer saját magamtól lehet gyerekem, egyszerűen elképesztő számomra.”

A fiatal Lea 2015 júliusában kezdte úgy érezni, megszakadt a kapcsolata saját testével, és nem bír tovább férfiként élni. Mióta eldöntötte, hogy nemváltoztató műtétet akar végrehajtani magán, Lea több mint 5200 angol fontot, vagyis közel kétmillió forintot áldozott új testére, beleértve a mellimplantátumot, szájfeltöltést, botox kezelést és lézeres hajbeültetését.

Itt még “férfik”-ként (Forrás: Daily Mail)

 

“Mindenképp szeretnék gyereket az elkövetkezendő tíz évben, és nagyon fontos számomra, hogy az a gyermek a saját spermámból szülessen meg.” – mondta a 20 éves Lea.”

Hozzátette: spermabankba kellett menjen mielőtt elkezdte volna a hormonkezeléseket, hiszen köztudott, amint elkezdi valaki szedni a gyógyszereket, megszűnnek a férfi funkciók a testben. Így két évvel a kezelés után a tesztoszteronszintje egyenlő egy biológiai nőével.

 


Ez a Brian élete jelenet nagyon jól mutatja be a témát 🙂

 

Az ultranyitott felfogás ikonikus alakja azt tervezi, hogy teljes nemi átváltoztatásnak vesse alá magát, ám addig is sokkal fontosabbnak gondolta külsejét átszabatni, hogy a külvilág is nőként tekinthessen rá. Elmondta, a következő lépése, hogy finomítsa arcvonásait állplasztikával, és szemöldökcsontjának megműttetésével.

 

“A mellműtétem élménye is fantasztikus volt, a többi plasztika miért ne lehetne az? Amikor másnap felkeltem és megpillantottam a melleim a legtermészetesebb látvány volt a világon.”

Minden egy buliban kezdődött, amikor beszélgetésbe elegyedett egy lánnyal, akiről mint kiderült, korábban szintén férfi volt. Akkor döbbent rá, hogy egy transznemű ember ennyire “jól” is kinézhet. Sokat hezitált a dolgon, kétségei voltak magával szemben, hogy elég feminin-e hozzá, de az idő csak telt, és egyre jobban kezdett férfiasan kinézni. Akkor döntötte el, hogy most, vagy soha. Belevág a hosszú folyamatba, hogy nő lehessen. Lea úgy zárta mondandóját, most boldogabb mint valaha, szerinte élete legjobb döntése volt belevágni a műtétbe.

/PS nyomán Patrióta;   Vezető kép: Daily Mail /

Kapcsolódó tartalmak