Kékfény Külföld 

Prostitúcióra kényszerítette lányát, miután megtudta, hogy aktív szexuális életet él

A texasi apuka először még csak ezzel büntette a 16 éves lányt, amiért lefeküdt fiúkkal. Majd rájött, milyen sok pénzt tud így keresni.

Egy texasi bíróság 30 évig tartó börtönbüntetésre ítélt egy 46 éves texasi apukát, amiért prostitúcióra kényszerítette 16 éves lányát – jelentette a helyi sajtó. A Baytown városában élő Scott Rodney Robinsont azután ítélték el, hogy bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott vádakban.

A helyi hatóságok közlése szerint a férfi azután kényszerítette prostitúcióra a lányt, hogy megtudta, aktív szexuális életet él. A helyi ügyész közlése szerint a férfi gyakorlatilag közölte a lánnyal:

„Ha kurvaként viselkedsz, akkor úgy is fogunk kezelni.”

Robinson először arra utasította lányát, hogy kamionparkolókban ajánlja fel magát a sofőröknek. Majd amikor rájött arra, hogy ezzel milyen sok pénzt tud keresni, az interneten kezdte el hirdetni gyermekét. Az apa a tiniről készült erotikus felvételek mellé olyanok írt, hogy „szexi és édes”, a „tökéletes lány”, „szuper tiszta” és „szeret bulizni”.

A lány a hatóságoknak elmondta: egy éjszaka több kuncsaftja is volt, a kapott pénzt pedig apja megtartotta magának. A lányt azután ragadták ki a helyzetből a rendőrök, hogy egy gyermekvédelmi szervezetnél egy ismeretlen bejelentetést tett az apa ellen.

JoAnne Musick ügyész elmondása szerint a lány önerejéből nem tudott kimenekülni a helyzetből, mert anyja halála után egyedül az apjára támaszkodhatott. A lányt az eset után távoli rokonoknál helyezték el.

[wpdevart_like_box profile_id=”patriota.info” connections=”show” width=”200″ height=”200″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”hu_HU”]

/24.hu nyomán Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak