Belföld Kékfény Közélet 

Pótnyomozást rendeltek el a bőnyi rendőrgyilkosság ügyében

Úgy tudjuk, hogy a Legfőbb Ügyészség a védelem panaszai nyomán utasította a nyomozó ügyészséget további nyomozati cselekmények lefolytatására. Annyi a kérdőjel és annyi az ellentmondásos szakvélemény, hogy ez nem is csoda.

Elvileg szeptember közepén kellett volna sor kerülnie a vádemelésre a tavaly októberben történt bőnyi lövöldözés és rendőrgyilkosság ügyében. Erre azonban ismét várni kell, ugyanis az iratismertetés során a védelem panasszal élt, a Legfőbb Ügyészség pedig újabb nyomozati cselekmények lefolytatását rendelte el.

Az egyre zavarosabb bőnyi üggyel számos cikkben foglalkoztunk. Ahogy telnek a hónapok, egyre több jel mutat arra, hogy egyáltalán nem zárható ki az, hogy baráti tűz végzett a nyomozóval. Győrkös István védője már januárban arról beszélt, hogy a rendelkezésére álló bizonyítékok alapján fizikai képtelenség, hogy Győrkös István fegyveréből származzon a gyilkos golyó, majd májusban DNS szakértői vélemény is az bűnösségét gyengítette.

Az N1TV stábja nemrég járt a lövöldözés helyszínén, ahol eddig még nem ismert bizonyítékokat tártak fel. Akkor újabb részletek derültek ki arról is, hogy milyen ellentmondásos szakvélemények születtek, mennyi kérdőjel van a nyomozás végén is, így nem csoda, hogy pótnyomozást rendelt el az ügyészség.

[wpdevart_like_box profile_id=”patriota.info” connections=”show” width=”700″ height=”250″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”hu_HU”]

/alfahír nyomán Patrióta/

 

Kapcsolódó tartalmak