Belföld 

Pedofil, apácaruhás, homoszexuális “jobboldalival” támad a Fidesz

Mégis meghívták a jobboldaliságot lejárató provokátor buzeráns Milo Yiannopoulost, a fideszesek Budapestre… Valószínűleg így értették a “régivágású konzervatív-keresztény” országot?!

Milo a Day for Freedom nevű londoni radikális jobboldali rendezvényen jelentette be, hogy “a hónap végére az Orbán-kormány meghívására Budapestre utazom előadást tartani.”

A 444 kérdésére megerősítette, hogy egy “nyilvános rendezvényen” fog felszólalni. Milo szerint sokan “modellként tekintenek Magyarországra”, mert szembeszegül az “Európai Unió néhány parancsának.”

Tavaly év végén okozott komoly botrányt, hogy a “jobboldali” trollt a Schmidt Mária nevével fémjelzett Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány meghívta a január közepére tervezett “Európa jövője” című V4-es partnerországokkal közösen szervezett konferenciára.

Az országos felháborodás hatására a programtervet egyszer csak lekapták a rendezvény honlapjáról. Végül a konferenciát, arra hivatkozva, hogy “a választások pártpolitikai harcának, küzdelmeinek része lett”, végül április 8-a utánra halasztották.

Yiannopoulos mostani bejelentése alapján május végén fogják megtartani, és végül csakazértis meghívják rá a blogert. Milo az elmúlt években a liberális bevándorlás-és kultúrpolitika harcias bírálójaként tett szert komoly ismertségre Amerikában, majd szerte a világon. Magyarországi meghívása ugyanakkor kiverte a biztosítékot konzervatív körökben is. Ennek fő oka, hogy egy interjúban a “pedofília fogalmának félreértéséről” értekezett.

„Félreértitek a pedofília fogalmát. A pedofília nem azt jelenti, hogy szexuálisan vonzódsz egy 13 éveshez, aki testileg érett. A pedofília azt jelenti, hogy gyerekekhez vonzódsz, akik még nem érték el a pubertást. A melegek világában fiatalabb fiúk és idősebb férfiak közötti kapcsolat nagyon pozitív tapasztalat lehet, ha konszenzuális kapcsolatról van szó.” – fogalmazott Yiannopoulos. Ezek után kirúgták a Trumpot támogató, népszerű Breitbart hírportáltól, és kegyvesztett lett az amerikai konzervatív körökben.

Nem ez volt az egyetlen, széles körben megütközést keltő megnyilvánulása. Egy alkalommal így utasította vissza a rasszizmus vádját: “Hány fekete faszt kell még leszopnom ahhoz, hogy ne nevezzenek neonácinak?”

Karácsonykor azzal keltett nem kis botrányt, hogy egy olyan képpel kívánt boldog karácsonyt Facebook-os követőinek, amelyen apácává fotósoppolva volt látható, a következő, félreérthetetlenül obszcén megjegyzéssel: “Két dolog miatt térdelek le”.

Az apácaruha, valamint az ima és az orális szex szintre helyezése még egyébként lelkes rajongótáborának jjelentős részét is kiakasztotta. A legjellemzőbb talán az a hozzászólás volt, amelyben arra figyelmeztették:

“Vegyél vissza, Milo! Sok igazságot kimondasz, de ez nem ad neked szabad felhatalmazást a blaszfémiára” Nos, úgy tűnik, Schmidt Máriáék szerint igen. Ez a Fidesz elképzelése a kereszténységről és jobboldaliságról?!

/Alfahír nyomán Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak