Belföld 

Összeverték a jobbikosokat és fegyverrel állitották őket falhoz

A kampányőrület fokozódik és a fideszes maffiózók hatalomféltésükben mindent bevetnek. És még a Fidesz tesz feljelentést…

Frissitve a Jobbik közleményével:

Ismeretlenek rántottak lőfegyvert a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjeire

A Fidesz ismét hazudik. A propagandasajtóban “maffiózónak” titulált személyek valójában a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjei – Stummer János és Bencsik János – illetve aktivistái voltak, akik a párt óriásplakátjait őrizték. Péntek hajnalban a Fidesz hét fős szervezett csapata a Budaörsi úton elkezdte rongálni plakátjainkat, helyszínen lévő aktivistáink erre számonkérték őket. Az egyik jobbikos aktivista, valamint a hét fideszes között dulakodás alakult ki, majd egész pontosan 14 másodperc elteltével két ismeretlen férfi egy megkülönböztető jelzés nélküli szürke Mercedesből kiszállva lőfegyvert rántott, és falhoz állította a jobbikosokat.

A férfiak nem azonosították magukat, a később intézkedő kerületi rendőrök sem tudták megerősíteni, hogy a rendőrség állományába tartozó személyekről volt-e szó. Véleményük szerint valamelyik társszerv állományába tartozhattak.
Az éjszaka történtek azt bizonyítják, hogy fegyveresek biztosítják a Fidesz szervezett plakátrongálásait. A Jobbik ismeretlen tettesek ellen emberölési kísérlet miatt feljelentést tesz.

Megvédjük a plakátjainkat, megvédjük Magyarországot, vasárnap pedig a magyar emberek segítségével eltakarítjuk Orbán maffiakormányát.
Jobbik Magyarországért Mozgalom

Korábban írtuk

Orbán Viktor március 15-én elégtételt ígért a választások utánra, és úgy tűnik, ez már vasárnap előtt elkezdődött. Csütörtök éjjel brutálisan összevertek egy jobbikos önkormányzati képviselőt, aki a plakátokat védte volna.

Szanyó Miklós óbudai önkormányzati képviselőt brutálisan összeverték csütörtök éjjel fideszes plakátrongálók. Két fogát kiverték, mentő vitte kórházba, sérüléseiről saját képet is feltöltött Facebook-oldalára:

„A Fidesz már a fizikai erőszaktól sem riad vissza. Hiába őriztük a plakátjainkat, két fogam is bánta a mai éjszakát.” – írta.

Az esetről Bencsik János jobbikos országgyűlési képviselőjelölt is beszámolt. Mint Facebookon írta, csütörtök éjszaka a szokásos kerületi plakátjavítás (a jobbikosok maguk javítják a plakátjaikat, amiket a fideszesek tönkretesznek) után jobbikos aktivistákkal a főváros több pontján plakátfigyelő csapatokat állítottak fel, hogy megakadályozzák a Fidesz további primitív rongálásait.

Bencsik azt írta, az elmúlt napokban volt alkalmuk kifigyelni, mikor és milyen útvonalakon közlekednek a fideszes rongálók, és nem sokkal éjfél után meg is érkeztek festékszórós alakulataik. Eszerint a Budaörsi úton és Óbudán is sikerült meglepniük egy 7, illetve 4 fős társaságot, de azok rájuk támadtak: „a fotón Szanyó Miklós óbudai önkormányzati képviselőnk látható, aki testével védte plakátjainkat, mire egy kivezényelt verőember két fogát kiütötte, majd elfutott.”

„Ennyi maradt mára a Fideszből. Hazudozás, álhírgyártás, rongálás, erőszak. A plakátháború szó szerint háborúvá fajult, és ha hagyjuk, Orbán Viktor az egész országot egy frusztrált csatatérré változtatja, ahol mindenki ellenség, aki nem az ő strómanja vagy szolgája. Emlékezzünk majd erre, amikor szavazunk!” – fogalmazott Bencsik János.

Szanyó Miklóst a Hír TV érte el, a Jobbik képviselője elmondta:

“Próbáltam őket megállítani, és ahogy hozzáértem az emberhez, toltam vissza hogy ne jöjjön, azonnal ütött. A szemem alá kaptam egyet, a szemüvegemet belepréselte az arcomba, föltépte a bőrt, ömlött a vér. Következő ütés, szinte még észre sem vettem mi történt, már kaptam a következő ütést a számra, kitört két fogam. Aztán földre kerültem és még ott is ütöttek tovább – mondta el a Hír TV-nek Szanyó.”

A Fidesz is feljelentést tesz

A Fidesz úgy gondolta, a legjobb védekezés a támadás. Az alábbi közleménnyel reagált a párt a jobbikos képviselő megverésére. “Tegnap éjjel Budapesten a Kolosi térnél és a BAH csomópontnál a Fidesz aktivistáira jobbikosok támadtak rá és súlyos testi sértést okozva bántalmazták őket. Ez az agresszivitás és erőszak a Jobbik igazi arca, amiből a magyar választók nem kérnek. Aktivistáink nem tettek mást, mint a véleménynyilvánítás szabadságát gyakorolták. A Fidesz a rendőrséghez fordult az ügyben és feljelentést tesz.”

/Alfahir, kuruc nyomán Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak