Belföld Betolakodók 

Ön tudta, hogy van egy migráns a magyarországi országgyűlési képviselők között?!

Színes bőrű migráns osztja az észt az Soros-terv elleni intézkedéscsomagról az Index videóriportjában és úgy egyébként a parlamentben is, mivel országgyűlési képviselőről van szó. Talán nincs ennél szürreálisabb dolog a magyar politikában. Ha valóban akkora lenne az elnyomás és valóban lenne migránsok elleni harc, akkor nem készülhetett volna el ez a riport, meg úgy egyáltalában ő sem ülhetne a szebb napokat is látott Tisztelt Házban.

Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd pártigazgatója (!) és országgyűlési képviselője. Ha igaz lenne, amivel az ellenzék vádolja a Fideszt, hogy valóban ellehetetleníti a migráncsokat simogató szervezeteket, akkor minimum a földdel kellett volna már régen egyenlővé tennie a Párbeszéd nevű pártocskát, hiszen az is megtörténhetett, hogy egy színes bőrüt ültetett be a magyarországi parlamentbe… Egyébként tényleg megdöbbentő, hogy ilyet lehet, ez is mutatja, hogy Magyarországon  minden csak látszat: miközben “Stop Soros” törvénycsomagokat szavaztat meg a Fidesz, addig ott ülhet egy migráns és mondhatja a magáét, aki ráadásul büszkén fel is vállalja, hogy a Soros Army tagja, lásd a leírást róla a videó alatt.


A Párbeszéd honlapján az alábbi életrajza található meg:
“Olivio Magyarországon született, édesanyja magyar, édesapja afrikából származik. Budapesten nőtt fel, itt végezte el az általános iskolát, majd a gimnáziumot, végül a piliscsabai Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi karán diplomázott történelem szakon és szociológia szakon is abszolutóriumot szerzett. Angolul tárgyalási szinten beszél, és latinból is középfokú nyelvvizsgával rendelkezik.

Civilként oktatási, kutatási és a média területén végezte munkáját. Dolgozott a Kurt Lewin Alapítványnak, Soros Alapítványnak, Rádió Cafénak és a Civil Rádiónak is. Több évig írt közéleti és külpolitikai témájú cikkeket különböző internetes portálokra, saját rovata volt a Szocháló nevű társadalom-tudományos hírportálon Tea with Cake címen. 2001 óta számos Ismeretterjesztő, társadalmi felelősségvállalással, és média programot vezetetett, illetve 10 évig rádiós szerkesztő-műsorvezetőként is dolgozott.

Az LMP-ben 2010 elején a politikai kommunikációs csoport tagjaként kezdett el dolgozni az országgyűlési, és az önkormányzati kampányban. A kreatív csapatban részt vett 3 országos kampány kreatív stratégiájának kialakításában és végrehajtásában. A 2012-es LMP-s népszavazási kampány kreatív vezetője. 2010 tavaszán a VI. kerület időközi önkormányzati választáson a párt kampányfőnöke volt. Ezen a választáson érte el az LMP az akkori legjobb eredményét 11 százalékot. A 2010-es önkormányzati választáson terézvárosi polgármesterjelölt volt, ahol az akkori LMP-s jelöltek közül az egyik legjobb eredménnyel 11 százalékkal végzett. 2010 októberben önkormányzati képviselőnek választották. Számos átláthatóságot szolgáló előterjesztés jegyzője a képviselő-testületben. Kezdeményezte a közzétételre kerülő szerződések alacsonyabb értékhatárának megállapítását, a testületi ülések tv-s közvetítését és a társadalmi részvétel rendelet megalkotását. 2012-es tisztújításon választották be az LMP Országos Választmányba, a párt vezető testületébe, ahol budapesti régióküldöttként dolgozott a párt szakadásáig, nevéhez fűződik a Budapest Választmány létrehozása.

2013 februárjában kilépett az LMP-ből. A Párbeszéd Magyarországért alapító tagja. 2013 elejétől a párt választási felkészüléséért felelős munkatársa. Jelenleg pártigazgató.”

/Patrióta.infó/

Kapcsolódó tartalmak