Plusz 

Olaszország: Faji háború készülődik? (VIDEÓ)

Lövöldözéstől és utcai összecsapásoktól hangos az olasz Macerata városa, miután egy nigériai bevándorló feldarabolt egy római lányt.

Sokkolta a helyieket az eset, melyre múlt héten derült fény az olasz városban.

Egy nigériai bevándorló bedrogozta, majd 20 (!) darabra felvágott egy olasz lányt és maradványait kidobta egy árokpartra.

Természetesen a liberális média ingerküszöbét alig érte el a bestiális gyilkosság híre, azonban az olasz társadalom önvédelmi mechanizmusa nem várt a válasszal.

Egy olasz férfi fegyvert ragadott és rálőtt 6 nigériai drogdílerre. A fiatalt férfit hamar letartóztatta az olasz rendőrség.

Ez a hír viszont már érdekes volt. Ugyanazok a médiumok, melyek mélyen hallgattak a nigériai bevándorló által feldarabolt lányról, most címlapon harsogták a rasszista támadás hírét.

Luca Traini, a lövéseket leadó férfi,  bár a Legia Nord színeiben indult a 2017-es önkormányzati választásokon, de a Forza Nuova szimpatizánsa is volt, ami nem lehet egy túl gyakori eset, hiszen a két szervezet nem ápol túlzottan baráti viszonyt.

A gyilkosság és a lövöldözés hatására elszabadultak az indulatok, melyek a felszín alatt már amúgy is forrtak. Utcára vonultak a bevándorlók és az őket támogató antifasiszták, velük szemben pedig felsorakoztak a Forza Nuova helyszínre érkező tagjai.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalommal szövetséges Forza Nuova párt aktivistái élén Roberto Fiore pártelnök állt. A két tábort a rendőrség választotta el egymástól, ami megszokott módon ezúttal is a hazafiakkal szemben lépett fel erőszakosan.

Az olasz jogrend szégyenének számít, hogy a nigériai elkövető ellen gyilkosság helyett egyelőre csak hullagyalázásért indítottak eljárást. Az indulatok azóta sem csillapodtak.

 

 


/ HVIM Felvidék nyomán Patrióta /

 

Kapcsolódó tartalmak