Belföld 

Nem fenyegette meg Zagyva VargaBét a családja kiirtásával, mégis 500 ezer forintra büntették

Nem fenyegette meg Zagyva Gy. Gyula a családja kiirtásával Varga Bíró Tamást, amit a bírósági tárgyaláson a rendőrtanú is megerősített, mégis példátlan módon elítélték a vármegyés vezetőt.

A vád és a liberális média hazugságai szerint Zagyva tavaly júniusban életveszélyesen megfenyegette és lezsidózta Varga-Bíró Tamást. Zagyva és Varga-Bíró konfliktusa azután következett be, hogy a “zenész” a Facebookon azt írta Zagyvának, hogy “te is csak egy liberális köcsög vagy”. Zagyva erre felhívta, hogy ezt nem fogja megúszni, mire Varga-Bíró elment feljelentést tenni a rendőrségen. Épp a balassagyarmati rendőrkapitányságon volt, amikor újra hívta Zagyva. A “zenész” kihangosította a telefont, hogy a jegyzőkönyvet felvevő tiszt is hallja az egészet, ám a rendőrtanú nem úgy emlékszik a telefonbeszélgetés tartalmára, mint ahogy VargaB. azt állítja, és ezt a bírósági vallomásában is megerősítette.

Meghallgattuk a bíróság tárgyaláson készült hangfelvételeket: egyértelműen állítja a beszélgetést halló rendőrtanú, hogy Zagyva nem mondta azt, hogy:  “Büdös zsidó! Hagyjuk ezt a zsidó tempót! Figyelj, VBT, ma este ne aludj otthon, neked véged van, faszszopó köcsög, meg leszel baszva, elintézünk örökre! Kinyírunk téged is, a feleségedet és a kislányodat is!”.

Varga-Bíró a fideszes Magyar Időknek nyilatkozott először, hogy őt Zagyva a fenti kijelentésekkel fenyegette meg. A bíróság szerint az első telefonbeszélgetés során büntetőjogilag releváns kijelentés nem hangzott el. A második telefonbeszélgetés kapcsán nem vette figyelembe az egyetlen, hiteles tanúnak, a rendőrnek a vallomását a bíróság, és megtörténtnek tekintette a fenyegetést, ezért első fokon a bíróság bűnösnek találta a HVIM társelnökét. Zagyva és védője felmentésért fellebbezett, mert valóban nonszensz az ítélet, és világosan látszik, hogy politikai nyomásra született nemcsak az egész médiahisztéria, hanem maga a bírósági döntés is.

Olyan hatásos volt a fideszes hazugságkampány, hogy még Orbán Viktor is megszólalt elítélően az ügyben, és így kreáltak egy újabb “zsidózós” botrányt a Jobbiknál. VargaB. még egy pátoszos videót is közzétett, amiben karddal a kezében éjszaka várja Zagyvát, a családját féltve, majd be is indult a bértollnok “karrierje” a médiában: a Pesti Srácoknál felületet kapott, hogy egykori bajtársairól hazudozhasson, majd utolérte a saját múltja és távozni kényszerült a közéletből, miután többszörösen lebuktatták a hazugságait.  A liberális oldalról jött, a nemzeti oldalon csak bomlasztó, a fideszes hazugsággyárnál befejező sötét alak a sok hazudozásért pedig nem a volt bajtársaitól kért bocsánatot, hanem a zsidóktól (katt)…

/Patriota.info/

Kapcsolódó tartalmak