Belföld Plusz 

Négy fiatalkorút bántalmazott a büntetett előéletű szeghalmi roma

A kép illusztráció

Egyik szemtanú kereste meg portálunkat, hogy beszámoljon a tűrhetetlen esetről, miután a négy kiskorút bántalmazó, 37 éves büntetett előéletű roma számára csak 400.000 forintos bírságot szabott ki a bíróság.

 

“Teljesen átlagos napnak indult az augusztus 3-ai este, amikor is a Boszorkányfesztivál napján belém és a barátainkba ok nélkül belénk kötött egy ideges cigány pár.
Nem értettük a helyzetet, a meglehetően ittas állapotban lévő asszony trágár módon beszélt velünk, mert szerinte beszóltunk neki. Majd a kigyúrt állat férfi fogta és bezúzta az egyik barátom oldalát úgy, hogy az meghúzódott, ezután állkapcson rúgta. A másik fiatal lányt úgy arcon vágta ököllel, hogy az agyrázkódást kapott, egy fiatal srácnak a száját ütötte szét, majd a negyedik lány egy hatalmas pofont kapott. “

meséli az egyik szemtanú, aki számára felfoghatatlan, hogy a roma származásúak folyton folyvást pozitív diszkriminációban részesülnek, ha a bűnelkövető életmódjuk kerül napirendre a bíróságon.

A BEOL.hu cikkében a legtöbb részletet kiemeli, viszont nem tér ki arra, hogy kiskorúak voltak a bántalmazottak, ami egy büntetett előéletű elkövetőnél igen is nagy szerepet játszik.

Viszont a Békés Megyei Főügyészség inkább megkegyelmezett a boxosnak, nehogy a végén még az ügyészség legyen rasszista, hogy elítéli a bűnözőket. Már megszokhattuk.

Kép: nemzeti.net, YouTube

Walter Pál Péter – Patrióta

Kapcsolódó tartalmak