Betolakodók Kékfény Külföld 

Migránsok és szélsőbalosok támadtak egy francia bazilikára (VIDEÓ)

Szélsőbaloldali rendbontók egy illegális migránsokból álló baráti csapattal közösen megtámadták Saint-Denis Bazilikát vasárnap. Érdekes módon az eset a mainstream hírekbe nem került bele, a Le Parisien viszont beszámolt a történtekről. A támadás apropója az új francia bevándorlási törvény elleni tiltakozás volt, ami miatt az istentiszteletet félbe is kellett hagyni. 

 

Körülbelül 80 illegális migráns és néhány szélsőbaloldali liberális aktivista a Coordination des Sans-Papiers nevű csapatból tüntetett az új francia bevándorlási törvény ellen vasárnap Párizsban. Az eset azért maradt ki a mainstream hírekből, mert ez a kedves baráti társaság megrohamozta a Saint-Denis-i Bazilikát. A kiérkező rendőrök 17:30 körülre tudtak csak rendet rakni, az istentiszteletet pedig el kellett halasztani.

Az eseményre a Twitteren Nicholas Dupont-Aignan hívta fel a figyelmet, aki a közösségi oldalra egy videót is kirakott. A politikus már régóta ellenzi a migrációt és régi támogatója Marine Le Pennek, aki szintén elítélte az esetet.


A politikus úgy reagált:

“Azzal, hogy idehívják a migránsokat, hogy megszentségtelenítsék a Saint-Denis Bazilikát, a királyaink sírhelyét a la France Insoumise (Jean-Luc Mélenchon korábbi elnökjelölt baloldali pártja – a szerk.) és a szélsőbal bebizonyította, hogy a migrációs őrületük miatt képesek tönkretenni a civilizációnkat ás megszentségteleníteni a hitünk történelmi helyszíneit.”

A baloldali pártot Le Pen azért keverte bele, mert a párt egyik parlamenti képviselője Eric Coquerel is ott volt a történtekkor.

 

Dupont-Aignan hozzátette:

“Követelem ezeknek az embereknek az azonnali kitoloncolását, akik azon túl, hogy törvényen kívüliek, még a történelmi gyökereinket is lábbal tapossák.”

 

A Bazilika környéke egyébként kimondottan veszélyessé vált az elmúlt években. Marine Le Pen kifejtette,

“Egy fehér francia nő szoknyában nem igen tud arrafelé mászkálni anélkül, hogy zaklatásnak lenne kitéve.”

A politikus szerint, ami még rosszabb, hogy ugyanígy járna egy muszlim nő, aki nem tesz fel fejkendőt, vagy esetleg farmernadrágot hord.

 

 

/ PS nyomán Patrióta /

Kapcsolódó tartalmak