Határtalan Kékfény 

Miért hazudik az, aki igazságot akar? Akar?

Újabb részleteket mond el a “székely terrorper” visszásságairól Beke István, székely vármegyés hazafi.

Miért hazudik az, aki igazságot akar? Akar?

 

Május 4-n újabb tárgyalásra került sor a Legfelsőbb Semmítőszéken Bukarestben, “terrorperünkben”. A tárgyalást 9 órára időzítették, de pár perccel tíz óra előtt kerültünk sorra, és több mint három órát tartott.

Először Szőcs Zoltánt hallgatták ki újból, majd engem. Mindketten fenntartottuk eddigi vallomásainkat, melyek ugyanazok a bűnügyi nyomozás kezdete óta. Szőcs Zoltán elmondta: nem létezik sem szóbeli, sem írásbeli bizonyíték, hogy engem, vagy bárki mást törvénytelenségre bujtogatott volna, tagadva minden ellene felhozott vádat.

Az én esetemben is a bíróságot vármegyés tevékenységem érdekelte, és az ominózus, feltételezett, 2015.október 10-i beszélgetés. Ugyanazt mondtam el, amit eddigi nyilatkozataim során, hogy Szőcs Zoltán nem adott ki parancsot, én nem vállaltam be semmiféle robbanószerkezet elkészítését, tevékenységem a vármegye keretén belül közösségépítő és nem romboló volt, ami nem irányult semmiféle állambiztonság ellen.

Az ügyész ismételten hozta a megszokott magatartását, mellyel nem erősítette egyáltalán az igazságszolgáltatásba vetett bizalmat, de megerősítette az állampolgári tehetetlenséget!

Nem elég, hogy bizonyítékok nélkül gyanúsítottak meg és emeltek vádat, szerintük teljesen normális az ha valakit törvényellenesen vonnak büntetőjogi felelősségre, megfosztanak személyi szabadságától, jogaitól, korlátozzák ezek gyakorlásában vagy zaklatnak. Erről tett tanúbizonyságot amikor ismételten kérik a jogi besorolás változtatását, amit már néhányszor megtettek, és melynek letárgyalására Június 15-n ( születésnapom ajándéka 🙂 ) kerül sor.

Tűzön, vízen át, de bizonyítani akarják, hogy létezik a terrorizmus, és “bűncselekményünkkel” a közösséget akartuk megfélemlíteni, ezért volt egy doboz egy lejes petárdám, és ezért készítettem egy évvel előtte az airsoftos szirénát. A hozzáállásuk szerint nekünk mindegy miért, de ítéljenek már egyszer el és minél több szabadságvesztésre, az ártatlanság nem lényeges. Ha nem így lenne inkább az eljárás megszüntetésen kellene ügyködjenek, bűncselekmény hiánya miatt!

A tárgyalás végén Szőcs Zoltán ügyvédje kérte egy volt titkosszolgálati vezető tanúként való kihallgatását a Beke ügyben tett kijelentései okán, a sajtóban megjelentekre hivatkozva, hogy a felvetetett anyagot megvágták és terroristákat kreáltak. Erre vonatkozóan a bíróság elnapolta döntését.
Megengedik, hogy legyen hivatalos alátámasztása az igazságnak?

Beke István Attila

 

Cikkek a “székely terrorper” témában:

>>Tovább folytatódott a székely terrorvád

>>Beke István székely “terrorista” beszéde a Hősök terén – videó

>>(Videó) Exkluzív interjú a terrorvádak alól felmentett székely hazafival

>>Döntött a bíróság – Nem terroristák a székely vármegyések

>>Terrorvád román módra

 

 

/ Patrióta /

 

Kapcsolódó tartalmak