Külföld 

Merkelnek is jár egy jópont: Nem tiltotta be a zsidók kérésére Németországban a Hezbollah támogatását

Angela Merkelről nem sok jót lehet elmondani, azonban váratlant lépett: Izrael hiába kérte, hogy akadályozza meg a Hezbollah  támogatását a németországi mecsetekben és legyen a szervezet terrorszervezetté nyilvánítva. Mint kiderült, több mint 30, németországi mecsetben van lehetőség támogatni a kereszténybarát, Izrael ellen sikerrel harcoló, Irán szövetségesének számító Hezbollahot.

A hamburgi hírszerzés kiadott egy 282 oldalas dokumentumot, ami szerint az adománygyűjtés ezen közösségek legfontosabb feladata, melyet vélhetően a hazafias szervezethez juttatnak. A dokumentum szerint csak Hamburgban legalább 30-an hozhatók összefüggésbe a szabadságharcos szervezettel, míg országosan a hálózat több mint ezer tagot számlálhat.

A leginkább Izrael gyarmatainak számító országok, úgy mint az Egyesült Államok, Kanada, az Egyesült Királyság, Hollandia és az Arab Liga a Hezbollah egész mozgalmát terrorista szervezetként tartja számon , míg a kevésbé csatlósok Németország és az Európai Unió csak a Hezbollah úgynevezett „katonai szárnyát” tekinti terrorszervezetnek.

A zsidó lobbi természetesen hatalmas a Hezbollahhal szemben, ami 2006-ban megállította Libanonban a zsidók katonai előrenyomulását. Szíriában is hatalmas szerepet játszott a szervezet az Iszlám Államot megdöntésében és a legitim Aszad-kormány fennmaradásában. A Hezbollah kiváló vezetője, Hassan Nasrallah, aki több beszédében is Izrael megsemmisítésével fenyegetőzött, elismeri a keresztényeket (a Hezbollah tagja is lehet keresztény) és mindig hevesen tiltakozik az USA és Izrael agressziója ellen. Nem véletlen tehát, hogy több merényletet is megkíséreltek már vele szemben.

Magyarországon a szervezet megítélése a Fidesz-kormányok alatt is pozitív volt pár évvel ezelőttig, amikor is a kormány nyíltan Izrael oldalára állt minden fontos nemzetközi kérdésben és hazánkat még inkább a zsidó lobbi szolgálatába nem állították. Azóta a palesztinok elnyomása is teljesen jogossá vált a narancsos médiában…

Ebebn a videóban egy keresztény énekesnő énekli Nasrallah, 2006-ban a frontra küldött leveleit megzenésítve:

Hassan Nasrallah a Megváltóról:

Kapcsolódók:

Hezbollah: Halál Amerikára!

Hezbollah: Akkor is Szíriában maradunk ha az egész világ ellenünk fordul

A Hezbollah már most hadban áll az USÁ-val

Hezbollah: megtisztítjuk a libanoni határsávot a terroristáktól

 

/888 nyomán Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak