Belföld Kékfény 

Megerőszakolt és megfojtott egy nőt, korábban élve elásott egy másikat

Húsz évvel ezelőtt Balatonfűzfőn egy napozó nőre támadt rá K. László, majd élve elásta a nőt, akinek sikerült kibújnia a sírnak szánt gödörből. 2016 szeptemberében újabb rémtettet követett el a brutális férfi, B. Irmának azonban már esélye sem volt a túlélésre.

 

Megerőszakolta és megfojtotta a bankárnőt, majd áldozata telefonjáról írt üzenetet
A konszolidált banki alkalmazott holttestét a szülei találták meg. A nő munkatársainak lett gyanús, hogy Irma beteget jelentett, ez nem vallott rá. Ahogyan az sem, hogy az üzenete hemzsegett a helyesírási hibáktól, ebben leírta, hogy fáj a mandulája. Később kiderült: gyilkosa küldhette az ő telefonjáról.

2016 júliusában K. Lászlóval szakított az élettársa, amiért a férfi a nő barátnőit, köztük Irmát hibáztatta. Úgy gondolta, hogy szerelme az ő hatásukra döntött a szakítás mellett. Ezután felvette a kapcsolatot Irmával, több üzenetet is küldött neki és rávette, hogy találkozzon vele.

A család szerint nem kizárt, hogy a férfi előre kitervelhette a bosszút. A veszekedésük után megkötözte a nőt, majd meg is erőszakolta. Végül azért fojtotta meg, mert Irma azzal fenyegetőzött, hogy a rendőrséghez fordul.

 

 

/ atv.hu nyomán Patrióta /

Kapcsolódó tartalmak