Belföld Határtalan Közélet 

Libanoni és félig japán önkormányzati képviselők a “nemzeti” Fidesznél

Kisebb ellentmondást vélünk felfedezni az ál-nemzeti Fidesz migrációs politikája és a párt által indított és mind a két esetben mandátumot szerző bevándorló között.

Dr. Safar Ahmed, Libanonból érkezett Magyarországra több tíz évvel ezelőtt és az idei önkormányzati választásokon egyéni mandátumot szerzett a Fidesz színeiben Siófok 01-es egyéni választókerületében. Ahmed korábban azt nyilatkozta a 24.-hu-nak, hogy osztja a kormány azon álláspontját, miszerint elítélik az illegális bevándorlást, de a legális bevándorlással kapcsolatban már nem akart nyilatkozni. (Bizonyára sokkal könnyebb már egy tehetősebb helyzetből, önkormányzati képviselőként osztani az észt a több százezer menekültnek, hisz ő már régen nem az.- a szerk.)
A magyarokat a libanoni fideszes vendégszerető népként ismerte meg és véleménye szerint minden országnak saját maga kellene megszabnia, hogy kiket enged be, ezért is érthetetlen, hogy libanoniként ő miért akarja ezt megszabni Magyarországon, esetében a siófoki önkormányzatban…

Song Simon, félig japán származású fideszeses önkormányzati képviselőnek nem volt könnyű dolga Kispesten. Az egyesült balliberális tömb jelöltjei elkapkodták előle az egyéni mandátumokat, így ő csak a kompenzációs listáról került be a XIX. kerületi önkormányzatba. Song úgy véli, hogy nem szabad beengedni sem hazánkba, sem Európába az idegen kultúrából érkezőket és teljes mértékben zéró toleranciát kell hirdetni az illegális bevándorlás ellen.

Orbán Viktor, miniszterelnök gyakran használt mondása lehet a napokban az alábbi formában kibővül: “Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, libanoniak, japánok, szíriaiak, afrikaiak, letelepedési kötvényesek!”

Képek: RTL Klub, PestiSrácok

/Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak