Belföld 

Leváltották a rendpárti polgármestert Érpatakon, visszatérhet a cigányterror (frissült)

Lehet Orosz Mihály Zoltánt szeretni, vagy nem szeretni, lehet a stílusán vitatkozni, de egyet nem lehet: elvitatni tőle, hogy a cigánybűnözést megoldotta Érpatakon és felvirágoztatta a települést. Én jómagam többször is jártam Érpatakon és mindig volt valami újdonság, újabb fejlesztés és egy szabolcsi kistelepüléshez képest vitathatlan volt a fejlődés.

Frissítés: Soha nem látott választási csalássorozattal buktatták meg Orosz Mihály Zoltánt

A szavazás másnapján még világosabban lehet tudni, hogyan is buktathatták meg az eddigi polgármestert Érpatakon. A választás reggelén is bemutatott már a polgármester olyan videókat, hogy tömegesen szállítják szavazni az embereket, de a független választási megfigyelők szerint is tömegesen jelentek meg olyanok szavazni, akik írni, olvasni nem tudtak és soha nem látott mértékben kellett nekik segíteni a szavazásban (felolvasni a szavazólapokat). Mindegyiküknél volt egy cetli, felírva, hogy kikre kell szavazni. Ezen egyének még soha nem vettek részt semmilyen választáson, kérdezgették, hogy mit kell csinálni, hogyan kell szavazni. Olyan beszámolók is vannak, miszerint pálinkával, borral és 10.000-20.000 FT-tal vásároltak meg nem egy-kettő, hanem százas nagyságú szavazatokat. Természetesen Orosz Mihály Zoltán megteszi a szükséges lépéseket.

A győzelmüket ünneplők, a cigányokkal a hivatal elé vonultak még tegnap este, ahol az egyik cigány baltával a kezében kiállt és azt ordította, hogy “most már mehetünk fát lopni”. Senki sem szólt rá, a helyszínen lévő új, fideszbáb polgármester sem. Ez igencsak előrevetíti Érpatak szomorú jövőjét..

Természetesen próbáltunk utánajárni az okaknak is, hogy miért fordultak el sokan az eddigi polgármestertől. Egyértelműen két okot lehet megnevezni 1. régen volt már cigányterror, és nem hiszik a helyiek, hogy ez vissza fog térni (pedig igen gyorsan visszafog) 2. elvárták volna Orosz Mihály Zoltántól, hogy csak és kizárólag Érpatakkal foglalkozzon, ott üljön a hivatalban reggeltől késő estig, akkor is, ha nincs úgy dolga és ne foglalkozzon más települések gondjaival, más problémákkal.

Orosz Mihály Zoltán ebben a bejelentkezésében beszél a csalásokról és a továbbiakról:


Korábban írtuk

Sokáig nem is találtak fogást a polgármesteren, nem tudták sehogy sem megbuktatni. Majd jött a Fidesz és nyilvánvalóan központi utasítások alapján kidolgozták a tervüket. A helyiekből nem nézzük ki ezt a taktikai érzéket, ráadásul mindenképp kellett hozzá a narancsos párt vezénylése. Egyszerűen “ostromzár” alá vették a települést (ahogy mi is megírtuk katt): maguk mellé csábítottak a testületben egy embert, hogy ne legyen meg a polgármester többsége, majd nem szavazták az éves zárszámadást sem, hogy a település ne kaphasson több normatív állami támogatást. Ha nem Orosz Mihály Zoltánról lett volna szó, akkor nagyon gyorsan csődbe is ment volna a település, de mivel volt egy közel százmilliós tartaléka a falunak, így elég sokáig kihúzták. Közben megtorpant mindenféle fejlesztés, gyűltek a gondok, csak az alapvető túlélés sikerülhetett ilyen körülmények között. Persze, ezt mind ráfogták a település vezetőjére. Az egyik fő hazugság az volt, hogy lopott és nem mutatta be a számlákat. Miközben mindent bemutatott, közzétett. Persze belekötöttek, és folytatták aljas aknamunkájukat. Miután sikeres volt a település kiéheztetése és ezáltal a polgármester meggyengítése, nagy kegyesen feloszlatta magát a testület, hogy új választásokat írhassanak ki és sikerült is Orosz Mihály Zoltánt megbuktatniuk a tegnapi napon.

A választásra összefogott a rombolást és bűnözést képviselő cigányság (hiszen az elmúlt évtizedben a “bűnözéshez való joguk” sérült), a helyi gazemberek, és persze mindezt a Fidesz koordinálásával. Ahogy lenni szokott, beindult az agitáció, bujtogatás és ígérgetés, a csomagok osztogatása, még egy népkonyhát is nyitottak, ahol ételt osztogattak a lakosságnak.

Az érpatakiak jelentős része közben elfelejtette, hogy milyen is volt az, amikor még (V)Érpataknak nevezte a sajtó a települést és nem lehetett a cigánysorra bemenni idegenként. Nogo-zónaként működött nagyon sokáig Érpatak jelentős része, amit vérrel-verejtékkel sikerült csak megoldania Orosz Mihály Zoltánnak. Egyedülálló és zseniális módszere, az Érpataki Modell egy olyan jól működő, kipróbált metódust kínál, amivel meg lehet oldani a cigánybűnözést és az egész cigány problémát. Humánusan, a cigányokon is segítve, azokat valóban visszaillesztve a társadalmi rendbe. Én is jártam többször az érpataki cigánysoron, próbaképpen éjszaka is. Csend, nyugalom és biztonság volt a jellemző.

Jól fogalmazott Orosz Mihály Zoltán a vereségét beismerő videójában: Érpatak világítótornyát ledöntötték. A nyertesek mögött állók, az általános szabolcsi közállapotok előrevetítik, hogy fél év múlva ismét tombolni fog a cigányterror a településen. Könnyen írhatnám, hogy megérdemlik az érpatakiak a sorsukat, így jártak és lehetnék kárörvendő is, hogy most aztán megtapasztalhatják a saját bőrükön, amit elfelejtettek… Amiért nem teszem, mert minden település elvesztése fáj, ugyanis azzal Hazám, Magyarország és végső soron én is szegényebb leszek. Nem Orosz Mihály Zoltán leváltása fáj. Ő talpraesett ember, feltalálja magát, biztos vagyok benne, hogy sokat fogunk még hallani róla, hanem az fáj, hogy végig kell nézni egy újabb település lassú halálát, ahogy lebontják a közbiztonságot, a normális élet alapvető feltételeit és teljesen élhetetlenné teszik a saját közösségüket. Fáj az emberi butaság, hogy a cigánybűnözést és a narancsos maffiát választották pár csomag liszt és két tál leves miatt. Ez a demokrácia, ez a többség dönt elve. Ez a magyar politikai valóság. Isten kegyelmezzen meg Érpataknak!

Kapcsolódó: Élő adásban támadták rá az érpataki polgármesterre

/BTG. – Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak