Belföld Közélet 

Lendvai és Molnár Gyula meggyalázta 1956 emlékét

A haláltusáját vívó baloldal komoly fáziskéséssel ugyan, de reagált Horn “pufajkás gyilkos” Gyula szobrának letakarására.

 

Közelednek a választások, így nem meglepő, hogy a fej nélküli lovasként galoppozó baloldal komoly fáziskéséssel ugyan, de reagált a HVIM akciójára, melynek keretében letakarták Horn Gyula szobrát, és minden szimpatizánsukat arra buzdították, hogy a saját településükön kövessék példájukat azokkal az emlékművekkel, melyek valótlan képet mutatnak a kommunizmus bűneiről.

Lendvai Ildikó eszmélt hamarabb, de Molnár Gyula is észbe kapott és sikerült megfogalmazniuk egy olyan üzenetet, mellyel sokadjára is bizonyították, hogy nem sikerült levetkőzni kommunista múltjukat: Azt a horn gyulát méltatják, aki 1957-ben “Munkás-paraszt Hatalomért Emlékérmet” kapott mely a szabadságharc leverésében aktív szerepet vállalt vörösöknek járt.

 

A HVIM természetesen a jövőben is folytatni fogja a harcát!

A maguk provokatív eszközeivel kívánnak rámutatni arra, hogy melyek azok az eszmék, amelyek hírmondói nem maradhatnak Magyarország közterein. Az egészséges néplélek egyik előfeltétele, hogy olyan környezetet teremtődik, melyben nincs helye sem a gyilkosok méltatásának, sem a deviancia éltetésének, így pedig:

“A kommunizmus kísértetének ugyanúgy el kell tűnnie az utcákról, ahogy a modern “művészet” torz szüleményeinek.”

Mivel számos híroldal a közelgő választások miatt aktuálpolitikai töltetet kíván társítani akciójukhoz, azt is fontosnak tartják megjegyezni, hogy:

“Magyarország szovjet megszállása óta nem volt olyan politikusunk, aki szobrot érdemelne.”

Illetve, arra kérik a sajtó képviselőit, hogy:

“Ha már a  HVIM cselekedeteinek nyomán ajvékolnak, akkor a HVIM-et kérdezzék a miértekről!”

 

 

A pufajkás gyilkos szobránál történt HVIM-es figyelemfelkeltő akcióról itt írtunk:

 

/ pest.hvim.hu nyomán Patrióta /

Kapcsolódó tartalmak