Belföld 

Lefújják a deviáns vonulást, ha sok hazafi lesz az utcán

A buzilobbi zászlóshajójának számító Index vezércikkében boncolgatja (katt), hogy az “LMBTQXTZU” szervezői akár még le is fújnák a vonulásukat, ha elég nagy lesz az ellentüntetők száma és kordonok közé akarná őket szorítani a rendőrség. A hazafias tábor, a HVIM-mel az élen pedig nagy erőkkel készül.

Eddig még egyik évben sem volt olyan, hogy felmerült volna a szervezőkben, hogy lefújják a Pride elnevezésű deviáns vonaglásukat, úgyhogy máris eredményt értek el azok, akik kiállnak a buzifelvonulással szemben.  A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom szólalt meg először közleményben, amiben azt ígérik, hogy nem hagyják a liberális provokációt és az utcán lesznek július 8-án.

A Patrióta.infó információ szerint több szervezet is csatlakozik a megmozduláshoz, ám bejelentett rendezvényből maximum egyetlen egy lesz. Sok magánszemély is jelezte a fórumokon, hozzászólásokban, hogy megjelenik és többen jelezték, hogy “meglepetésekkel” készülnek (jelentsen ez bármit is).

A Budapest Pride szervezői “természetesen” szeretnék elérni, hogy kordonok nélkül, mintegy utcabálként terjeszthessék a beteges, közerkölcsöt súlyosan sértő szemléletüket, de azt nekik is be kell látni, hogy a magyar nemzeti ellenállás van olyan erős, hogy egy kordonok nélküli vonulást komolyan megzavarjon, vagy akár meg is akadályozzon. Ezt tudják a rendőrségi szervek, beleértve a szakszolgálatokat is, ezért ragaszkodhatnak a kordonhoz. Ehhez azonban az kell, hogy valóban sok hazafi vonuljon az utcára és ne csak a sültgalambot várja!

Hamarosan bővebb információkkal jelentkezünk!

/Patrióta.info/

 

Kapcsolódó tartalmak