Belföld 

Közleményt adott ki a HVIM a Mi Hazánk zászlóbontása kapcsán

Közleményt adott ki a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom: mint írják, ők egy pártpolitika feletti, ideálpolitikát képviselő mozgalom, de nem zárkóznak el az együttműködéstől és támogatják az alapítójuk által létrehozni kívánt formálódó pártot.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom a valódi jobboldaliságot képviselő, egy pártok feletti mozgalom, így pártpolitikai kérdésekben csak kivételes esetekben szólalunk meg.

Ugyan Toroczkai László már nem visel tisztséget a HVIM-ben, de mint alapítónkat támogatjuk az új kezdeményezésében is, a Mi Hazánk létrehozásában. Mozgalmunk is részt vesz delegáltak útján a június 23-ai, ásotthalmi zászlóbontáson.

A HVIM fő feladatának tekinti a pártpolitikán kívüli közösségépítést és a normafelmutatást az elkövetkezendő időszakban, de természetesen nem zárkózunk el a kölcsönösen gyümölcsöző együttműködésektől sem, amelyek valóban a nemzetünk érdekeit szolgálják.

A pártpolitika terepén tenni akaróknak, az országos politikában azonnali változásért küzdőknek a Mi Hazánk Mozgalmat, az ideálpolitikát képivselőknek pedig az örökérvényű eszmeiségen alapuló vármegyések harcos közösségét ajánljuk!

Fel a győzelemre!

HVIM vezetőség

A FACEBOOK DÖNTI EL HELYETTED, HOGY MIT OLVASHATSZ ÉS MIT NEM! VESS VÉGET A CENZÚRÁNAK, KÉRJ ÉRTESÍTÉST ⇓

Kapcsolódó tartalmak