Belföld 

Kötelezően érzékenyíti az Amnesty International az ELTE tanárszakos hallgatóit

Hiába a nagy látványos kultúrharc, úgy látszik az ELTE, és vélhetően más felsőoktatási intézmények is egyre jobban igyekeznek felgyorsítani a deviancia elfogadásának ütemét. Mint megtudtuk, az ELTE tanárszakos hallgatóinak kötelezően részt kell venniük az Amnesty International Magyarország szervezésében megrendezett érzékenyítő programon, amelyen többek között leszbikus és homoszexuális szerepeket kell magukra ölteniük. Kötelezően. Ugyanezzel a módszerrel, a középiskolákban is megrontják a fiatalságot.

Az érzékenyítő programra egy, a tanárszak elvégzéséhez kötelezően teljesítendő kurzus keretében kerül sor, így a hallgatók nem is választhatnak, hogy mennének-e, hanem bele kényszerítik őket a részvételbe. A foglalkozásokon általában szerepjátékot kellett játszaniuk. Mindenkinek kiosztanak egy kártyát, hogy ő kinek az életébe képzelje bele magát, van leszbikus nő, homoszexuális “férfi”, és egyéb fogyatékossággal rendelkező is. Utána különböző kérdések következnek, és mindenkinek bele kell élnie magát, hogy milyen megkülönböztetés érné ezek alapján az ő karakterét. Mondanunk sem kell, hogy az LMBTQ személyekre helyeződik a legnagyobb hangsúly. Az érzékenyítés során főleg a gyűlöletbűncselekmény a téma, lényegében aki a normalitás képviselete mellett foglalna állást, az már gyűlölködőnek számított.

Az előadó bemutatkozásában mindig kifejti, hogy ezt a “játékot” többször is viszi középiskolákba (!). A foglalkozás teljes leírása elérhető a következő linkre kattintva. Ahogy láthatjuk, hiába próbálkoznak a nemzeti érzelműek, a fiatalságért aggódók megzavarni a legtöbb ilyen programot, ezek egyre szélesebb körben elterjednek.

Az egyik résztvevő beszámolt róla az előadás elején, hogy ő még középiskolás korában vett részt Amnestys programon az iskolájában, az akkori téma a migránsok felé való empátiagyakorlás volt. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Amnesty International nemzetellenes, társadalomromboló tevékenységet fejt ki nyilvános, teljesen zavartalanul.

Azonban nem feledkezhetünk meg róla, hogy normalitáspártiak is járnak az egyetemre, az ő véleményük szerint, az LMBTQ módszerek alkalmazása az oktatásban gyermekmegrontással ér fel, mégis részt kell venniük ezeken programokon, ha diplomát szeretnének. Az érzékenyítések azonban akár egyetemen, iskolákban, vagy esetleg “magánlakásokon” zajlanak, megzavarhatóak. Erre számos példát láthattunk az elmúlt évben több hazafias szervezettől is. Ne hagyjuk, hogy sötétség erői behálózzák gyermekeinket, űzzük ki oktatási intézményeinkből az LMBTQ propagandát!

/Patrióta.info/

Kapcsolódó tartalmak