Belföld 

Kötelező kiadni homoszexuálisoknak a lakásodat

Kiadta lakását albérletként egy párosnak a tulajdonos, de mikor rájött, hogy deviánsokról van szó, akkor visszamondta a kiadást. A buzeránsok ezután a médiához fordultak, és még az is lehet, hogy a tulajdonost bírságolják meg nonszensz módon. Képzeljük el, hogy mi történne akkor, ha a bérlőről kiderülne, hogy nemzetszocialista, majd erre hivatkozva rakná ki őket a tulajdonos. Vajon abban az esetben is fel lenne háborodva a tisztelt RTL Klub? A homoszexuális propaganda ezerrel pörög.

Azt kell sejtsem, hogy több van köztetek barátságnál. Sajnos ez így a részünkről nem fog működni.

Ha előbb tudom, hogy homoszexuálisok vagytok, már akkor szólok, hogy ez kizáró ok, írta a tulajdonos egy másik üzenetben.

A történetről az RTL számolt be. A csatorna megkereste a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) jogvédő szervezetet, ahol Boros Ilona homokosvédő jogász elmondta, hogy ez “diszkrimináció”, a két férfi fordulhat az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz, a lakás tulajdonosát akár meg is büntethetik megdöbbentő módon. Ezek szerint már az sem dönthető el a szabadságjogokért küzdők szerint, hogy kinek adhatom ki a saját lakásomat…

/Index nyomán Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak