Belföld 

“Körözik” Orosz Mihály Zoltánt becsületsértésért (!) – indult a rendőrségre, de pont várták egy közúti ellenőrzésre a háza előtt

Orosz Mihály Zoltán, a rendteremtő polgármester ellen országos elfogatóparancsot adtak ki, csak azért, hogy a médiában le tudják járatni Érpatak volt elöljáróját. Küldtek neki egy idézést postán, aminek a feladásának időpontja is későbbi, mint maga a kihallgatás. Az ügy még nyomozati szakaszban van. Cikkünket folyamatosan frissítjük a fejleményekkel.

Orosz Mihály Zoltán hiába indult el magát tisztázni a rendőrkapitányságra a teljeseb szabálytalan idézés miatti, becsületsértés (!) ügyében kiadott körözés miatt (részletek lásd alább), a háza melletti utcában már vártak rá a rendőrök, akik véletlenül ott tartottak “közúti ellenőrzést”. Az esetet OMZ élőben közvetítette egészen az előállításának pillanatáig, amikor is kikapcsoltatták vele a készüléket. A kapitányságnál várja már az ATV és még ki tudja milyen médiafelületek, akiknek kell a vágókép, ahogy “elfogják az országos elfogatóparancs alapján körözött bűnözőt”.

Korábban írtuk: Ma délelőtt élő bejelentkezésében Orosz Mihály Zoltán felhívta az őt szabálytalanul “idéző” rendőrnőt, aki nem tudott és akart érdemben nyilatkozni az elfogatóparancsról, de Orosz nagyon okosan leiskolázta. A bejelentkezésben az ATV munkatársaival is “szóváltásba” keveredik Orosz Mihály Zoltán. A következő bejelentkezés a rendőrkapitányságról lesz:

Orosz Mihály Zoltán otthon tartózkodik, telefonon elérhető (bárki felhívhatja bármikor), sőt még Facebook élő videóban is próbál tájékoztatást kérni a 112-ön, illetve a megyei rendőrségtől, hogy mi ilyenkor a teendő.

Az ügy konkrétan: május 7-ei idézést május 8-án adják fel postára, május 29-én történik meg a szabályos kézbesítése. Orosz Mihály Zoltán facebook-oldalán közzé is tette az idézés borítékját, amin látszik minden. Május 7-ére szól az idézést, a borítékon látszik a feladás dátuma (OLK 180508), illetve a kézbesítés dátuma, május 29. (Az idézés maga sem szabályos, mert 5-én keltezték az idézést, ami 7-ére szól, pedig 72 órán belül nem is lehetne idézni szabályosan.)


/Patrióta.info/

Kapcsolódó tartalmak