Belföld 

Kiverték a gyerekgyilkos Ferike összes fogát a fiatalkorúak börtönében!?

A 8 éves kislány halálát okozó 16 éves Farkas Ferencnek (katt) üzent egy börtönőr, amiben világossá tette számára, hogy nem fogja zsebre tenni azt, amit a börtönben a többi rabtól kapni fog.

Ezt nagyon sok ember helyesnek találta, és 20 ezer megosztást kapott a közösségi oldalon. Farkas Ferike félelme be is igazolódott. Az első börtön napján, a fiatalkorúak börtönébe úgy el verték mint szódás a lovát. A fogait úgy kellett összeszedni, több fogat nem találtak meg az őrök a cellában. A cellatársa a börtönőrök szerint azért is verhette meg így, mert ő is egy szintén korabeli fiú, akinek egy hasonló korú húga van, mint akit Ferike hidegvérrel meggyilkolt, így mélységesen át tudja érezni most annak a családnak a fájdalmát, akinek Farkas Ferenc egy életre szívfájdalmat okozott.

A börtönőrök a verés utolsó pillanataiban hallották csak meg, hogy mi történik a 10-es zárkában, de addigra Ferinek már nem maradt foga.

A fenti hír forrása nem a leghitelesebb, azonban valószínűsíthető, hogy valóban a cellatársai fogják első körben rá kiszabni a büntetését.

/Patrióta/

 

Kapcsolódó tartalmak