Közélet Külföld 

Kiderült mennyiért vehetnek gyereket a belga homoszexuálisok

Újabb gyomorforgató információt osztott meg velünk a V4NA: a hétvégén konferenciát tartottak a belga homoszexuális pároknak arról, hogyan lehet gyerekük egy amerikai szervezeten keresztül. A brüsszeli rendezvényen egyúttal arra is fény derült, hogy ez pontosan mennyibe is kerül nekik – számolt be a V4NA hírügynökség. 

A nonprofit szervezet nem először tartott már előadást a belga fővárosban, fő profilja pedig, hogy béranyákat közvetít a meleg párokhoz nem kevés összegért.

Az MHB prospektusában egészen pontosan lehet tájékozódni az árakról, ahonnan kiderül, hogy akár 153 ezer euróba is kerülhet egy gyerek a férfipárosoknak. Mint azonban az kiderül a konferencián részt vett egyik párostól, nem tartják soknak ezt az összeget, amiből körülbelül 30 ezer euró megy a béranyának. A “gyereküzelmekből” fennmaradó összeget pedig ügyvédek, ügynökségek és termékenységi klinikák teszik zsebbe.

Belgium azért is nyújt megfelelő táptalajt a jelenségnek, mivel joghézag alakult ki a béranyasággal kapcsolatos szabályozásban. Ezzel szemben az Egyesült Államokban és Kanadában lehetséges a béranyaság, ezért a béranyák is onnan származnak. Bár a tőlük született gyerekek születési bizonyítványának elismertetése megoldható Brüsszelben, a vidéki belga városokban már nehézkes.

Hazánkban a liberális szervezetek és pártok igyekeznek eme lehetőséget minél jobban előtérbe helyezni, hiszen a pillanatnak élők nem gondolnak sem a gyermek hosszútávú fejlődésére, sem a következményekre, hanem kizárólag saját boldogságukat, igényeiket kívánják ezzel a döntéssel kiegészíteni.

Forrás: a Vadhajtások nyomán

 

 

Kapcsolódó tartalmak