Plusz 

“KicsiTájszon” nekimegy a tanárnak Nagykátán

Cigány a tanárnak: “Kapd be a f@szom, megb@szlak!”, “Állon pattintsalak, kutya?” – Így viselkednek integrálhatatlanék a tanteremben.

Nem értik a liberális széplelkek, vajon mi szükség lehet arra a csúnya szegregációra… Lassan beszélni kezdenek a gyöngyöspatai tanárok, de egy ilyen videó többet mond ezer szónál. Már csak abba kell belegondolni, hogy ha így viselkednek a tanárral, milyen szinten terrorizálhatják a magyar gyerekeket.

Ne legyenek kétségeink, nem “egyedi, elszigetelt esettel” állunk szemben. A kérdés csak az, miért nem lép fel a jelenség ellen immár tíz éve a szavakban nagyon nemzeti kormányunk, mely megvéd mindenkit… Ja, hogy tíz éve rend van, amúgy pedig ők a szegregáció felszámolásának élharcosai…

A videót egy olvasónktól kaptuk, aki Facebookon találta, ő maga sem tudja, hol és mikor készült, csak azt, hogy egy kisvárosi szakiskolában egy tanórán. Frissítés: úgy értesültünk, az eset ma, azaz január 31-én történt Nagykátán./ De valójában mindegy is, hol készült, hiszen szinte bármelyik iskolába készülhetett volna, ahol jelentős számban fellelhetők a Fidesz “rejtett erőforrásai”… Akikkel szemben a magyar tanárok és a magyar tanulók teljesen védtelenek. Mert, ahogy a kormányszóvivő mondja:

A gyermekek bármilyen hátrányos megkülönböztetése elfogadhatatlan.

Frissítés: Felkerestük a helyi önkormányzati képviselőt

Szerkesztőségünk felkereste Szabó Ákost, Nagykáta patrióta önkormányzati képviselőét, aki elmondta: “A probléma sajnos gyakori jelenség, de az érintettek nem mernek a hatóságokhoz fordulni, mivel tartanak a retorziótól. A Rendőrség általános forrás és emberhiány miatt nem képes megvédeni a helyi állampolgárokat.”

A hétfői napon Szabó első dolga lesz felkeresi az iskola igazgatóját, hogy megkérdezze, szerinte szükség van-e újabb figyelemfelhívó demonstráció megszervezésére, hogy végre a hatóságok foglalkozzanak a kicsi “tájszonokkal”!?

Néhány évvel ezelőtt hasonló okok miatt vonult fel a HVIM, a Betyársereg és más nemzeti szervezetek. A múltbeli eset egy cigányok által Nagy-Magyarország-os pólót viselő diák megverése miatt került megszervezésre

Forrás: Kuruc.info nyomán Patrióta

Kapcsolódó tartalmak