Belföld 

Káosz: A Fidesz antiszemitázza a palesztinok mellett kiálló CEU-t

A Fidesz legfőbb online szócsöve vehemens cikkben tett újra hitet Izrael Állam mellett. Az Origo szerint az “antiszemiták főhadiszállása” Soros György egyeteme, mivel a palesztinok zsidók általi üldöztetéseiről készült filmet vetítenek és még a palesztin zászlót is kitűzték.

A CEU Radical Student Collective nevű diákszervezete palesztinok melletti kiállást tett közzé. Azt írják:

„A CEU Radical Student Collective kifejezi szolidaritását a palesztin néppel és felvonja a palesztin zászlót. A mai nap, május 15-én az al Nakbára emlékezünk, a palesztinok tömeges kitelepítésére, ami az 1948-as háború során történt meg. Palesztina azóta izraeli megszállás alatt áll” – fogalmaznak közleményükben, illetve tudatták, hogy egy Izrael terrorpolitikáját bemutató filmet fognak levetíteni.

A fideszes Origo azonnal antiszemitizmust kiáltott, migránsozott, szélsőségesezett. A dolog pikantériája, hogy nem egy szélsőjobboldali csoportról van szó, hanem a zsidó származású Soros György egyeteméről.

Hogy tovább fokozzuk a zavart, el kell árulnunk, hogy a filmet Jasbir Puar (http://jasbirkpuar.com/) rendezőnő készítette, aki a Rutgers Egyetem Női és Gender Tanulmányok tanszékének a docense. Róla nagyon helyes értékítélettel állapítja meg az Origo cikke, hogy: “a legújabb LGBT-őrület, a queerelmélet egyik teoretikusa.”

Majd, miután fellebbenti a fátylat a rendezőnő valóban elutasítandó felforgató tevékenységéről, folytatja a visszataszító szerecsenmosdatást, és a zsidó állam fogadatlan prókátoraként, habzó szájjal antiszemitázik tovább.

A legnagyobb tanulság, hogy az ellenségem ellensége nem a barátom. Az LMBT-propagandista nőszemély valóban őrületet hirdet a genderlobbijával. De állj! Attól, hogy ő kritizálja Izrael Állam bűncselekményeit, azok nem válnak meg nem történtté vagy elfogadhatóvá! Ma ugyanúgy felvásárolják Magyarországot, mint például 2007-ben, amikor Simon Peresz beszélt erről (https://demokrata.hu/vilag/simon-peresz-izrael-felvasarolja-magyarorszagot-49984/), és ugyanúgy folytatják a palesztinok szisztematikus elüldözését, ami ellen az európai jobboldal annyiszor felemelte a szavát.

Most mintha elfelejtené a nemzeti-konzervatív-jobboldali réteg. Biztos, hogy a 21. századi jobboldaliság és nemzeti politizálás kizárólag Izrael hátsójának mohó ízlelgetése mellett lehetséges?

/Patrióta/

 

Kapcsolódó tartalmak