Belföld 

Jakab Péter üzent Bayernek az EchoTv-ben, mi meg üzenünk Jakab Péternek

Megnéztük Jakab Péter legutóbbi EchoTV-s szereplését, amiben a Jobbik szóvívője bátran és harciasan kiállt az igazság mellett, beolvasott az EchoTV-nek, üzent Bayernek és nem hagyta magát tematizálni. Mivel látjuk, hogy mennyire tehetséges, üzennénk neki mi is.

A szereplést itt lehet megtekinteni:

Kedves Péter!

Üzenetünk lényegi mondanivalója előtt hadd fejezzük ki elismerésünket mind az első parlamenti felszólalásod, mind ezen EchoTV-s megnyilvánulásod kapcsán. Bátor, korrekt és igaz felszólalások! Látjuk benned a tiszta jószándékot, és hogy elkötelezett híve vagy a nemzet ügyének is.

Viszont nem értjük. Körülbelül Te vagy az utolsó nornális karakter a pártodban, a Jobbikban. Mindenki lelépett és/vagy kirúgták, akinek egyenes volt a gerince. A párt vezetése ugyanazt csinálja kicsiben, mint Orbán Viktorék nagyban, ugyanaz a hatalomgyakorlási módszereik vannak (ami mondjuk elfogadható lenne, ha az eszmei igazság vezetné őket a kicsinyes pozícióféltés helyett).

Ha nem vetted volna észre szinte csak és kizárólag percemberek és senkiháziak vannak már körülötted. Alig akadtok néhányan, akik jobb sorsot érdemeltek, mint összekötni magatokat egy mára rothadó, bűzlő ronccsal. Lehet itt a Fideszre mutogatni, meg sok egyéb tényezőt felsorolni, de leginkább a Jobbik vezetősége juttatta el ide a pártot, és nem is lesz már jobb a helyzet. Innen már csak lefelé van, kivéve, ha teljes lesz a baloldali fordulat és a maradék, jobboldaliságot nyomokban tükröző személy is teljesen át nem változik baloldalivá.

Ne ámítsd magad, Te magad is látod hogyan fogy a levegő a Jobbik körül. És nem feltétlenül fideszes, NER-lovag, aki szintén így látja és bírálja a Jobbikot. Sokan pont azért gyűlölték meg a Jobbikot, mert azt látták, hogy elbaltázták a lehetőséget, hogy a Fidesz valódi kihívói legyenek és összefogtak a haza ellenségeivel csak azért, hogy a Fidesznek ártani próbáljanak, miközben olyanokká váltak, akik ellen harcot hirdettek még a kezdetekben.

A döntés a Tiéd: vagy időben kiszállsz ebből a mocsokból egyenes gerinccel, vagy vállalod a további alámerülést és a megsemmisülést.

További sok sikert kívánva: a Patrióta szerkesztősége

/Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak