Belföld 

Itt a Jobbik összekötője Gyurcsánnyal?

Volner János a Jobbik alelnöke levelet írt a Jobbik középvezetőinek, amelyben kifejti, hogy mélységesen felháborítja az a balliberális fordulat, amely a pártban jelenleg zajlik, emiatt tisztújítást szeretne, hogy leváltsa a Jobbik vezetőit. Azóta erre a levélre reagált már minden érintett, ide kattintva olvashatja.

Szabó Gábor a Jobbik pártigazgatója cáfolja Volner állításait. Szerinte semmilyen balliberális fordulatról sincs szó. Ahogy Szabó Gábor fogalmaz:
“A levél valótlanságokat állít, ugyanis az elnökség kizárta már az MSZP-vel, DK-val, Momentummal való országos összefogás lehetőségét, a DK-val és MSZP-vel meg önkormányzati szinten sem tartjuk ezt elképzelhetőnek…”

Azonban Szabó Ákos (ex-jobbikos) hívta fel a Facebookon mindenki figyelmét arra, hogy “szerintem abba kellene már hagyni a Jobbik vezetőinek a hazugságokat. Mondják ki nyíltan, hogy a párt balliberális fordulatot vett, külön kapcsolattartóik vannak, akik egyeztetnek az LMP-vel, Momentummal, MSZP-vel és a DK-val, mint ahogy Bozsik József volt országgyűlési képviselőjelöltjük teszi.

A képünkön ő látható Gyurcsány Ferenccel.

Nemrégen Szabó Ákos posztolt egy újabbat Bozsikról:

“Ezt akkor írta az egyik jobbikos barátomnak Bozsik József, amikor már sokadjára szóvá tettem, hogy túl sokat találkozik MSZP-s és DK-s politikusokkal.”

/Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak