Belföld Kultúra 

Ismét sikeresen zavarták meg a “Pride” egyik rendezvényét a hazafiak

Budaházy Eddáék és a Mi Hazánk Ifjai ismét megmutatták, hogy a normalitáspártiak készek szembeszállni a homoszexuális propagandával. 

Két tiltakozó hazafias, normalitáspárti csoport is megjelent hétfő este a budapesti Auróra szélsőbaloldali-anarchista helyen, ahol a Pride tartott rendezvényt a Pride hónap kapcsán. Budaházy Eddát és társait a szervezők kérésére, teljesen jogellenesen, rendőrök kísérték ki a helyről.

Az Aurórában az 50 éve kitört Stonewall lázadás emlékeztek. 1969. június 28-án tört ki az a tüntetéssorozat New Yorkban, amikor az agresszív homokosok szembeszálltak az őket intézkedés alá vonó rendőrökkel . Ezt az eseményt az LMBTQ közösség jogegyenlőségért folytatott küzdelmének gyújtópontjának tekinti, megmutatva, hogy a magukat békésnek feltüntető közösség álcája mögött valójában agresszivitás húzódik.

Ma este negyed 7 tájban jelent meg a budapesti Aurórában Budaházy Edda normalitáspárti aktivista és két társa, akik közül egyikőjük a Mi Hazánk ifjúsági szervezetének ifjúságpolitikai szakpolitikusaként mutatkozott be. A rendezők, kirekesztő módon nem engedték be őket a Pride rendezvényére. Budaházyék arra hivatkoztak, hogy előzetesen regisztráltak, és csupán tájékozódni és vitatkozni szeretnének, míg a rendezők egy általuk kreált házirendre hivatkozva megtagadták bejutásukat, és távozásukat kérték.

Mégse annyira toleránsak a liberális aktivisták, mint ahogy mondják

Regisztráltunk, majd visszaigazolást kaptunk arról, hogy részt vehetünk a Budapest Pride egyik rendezvényén, ahova nem engedtekbe minket, mert CSAK!

Walter Pál Péter, aki a Mi Hazánk Ifjai képviseletében volt jelen, így nyilatkozik a történtekről:

“Nem engedtek be a rendezvényre, mert fehér heterók vagyunk és nem értünk velük egyet.

Ahogy a Budapest Pride mai rendezvénye szabályzata előírta, úgy regisztráltunk a és kaptunk e-mailben visszaigazolást a szervezőktől, hogy részt vehetünk a Pride Academy: Stonewall Öröksége eseményen.

Ez azonban a rendezvény bejáratánál már nem igazán volt releváns, hiszen minket, a Mi Hazánk Ifjai tagjait és Budaházyékat nem engedték be, mert CSAK! A szinte egy órás párbeszéd alatt megtudhattuk, hogy a magukat szolidárisnak, elfogadónak és liberálisnak definiáló közösség tagjai eldönthetik, hogy ki vegyen részt a rendezvényen és ki nem.

A fű szagtól bűzlő romkocsma külső részében a már kitágult pupillák tucatjai feszültek a patrióták felé, majd másodperceken belül elkezdődött a már megszokott trágárkodás, személyeskedés és nácizás a fertő központjában. A magukat szervezőnek titulálók (megkülönböztető jelzéssel többségük nem rendelkezett) távozásra szólítottak fel minket, de mi ennek ellenére is be szerettek volna menni, hiszen mint minden résztvevő, visszaigazolást kaptunk arról, hogy részt vehetünk az eseményen.

A Budapest Pride saját magának gyártott egy Házirendet melyben leírták, hogy majd ők szelektálják azokat kik mehetnek be és kik nem. 

Az intézkedő rendőrökkel való maximális együttműködés érdekében a elhagytuk a benti helységet, hiszen az egyik kutyás rendőr jelezte a Mi Hazánk Ifjai felé, hogy velük érkezett kutyák a meleg autóban vannak, úgy hogy nem jár a motor. Állatvédőként ezt a kijelentést hallva azonnal a rendőrautóhoz mentünk, hogy ott végezhessék el a rendőrök az igazoltatást és a kutyusoknak ne essen semmi baja.”

/Mérce nyomán Patrióta/

Kapcsolódó tartalmak